• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Nieuws, tips en informatie

19 jul. 2016 Door Marvin Grouw
Bijna iedere verbouwing brengt frustraties, stress en vaak onnodig gedoe met zich mee. De meeste mensen zijn zelf niet zo handig dat ze de klus in hun eentje kunnen doen en huren hiervoor een aannemer in. De aannemer moet dan al het werk uit handen nemen, maar toch gaan er soms alsnog zaken verkeerd. Dakkapellen.com heeft onderzocht wat de vijf grootste uitdagingen zijn bij een verbouwing:
30 sep. 2015 Door Marvin Grouw
Iedere woningbezitter wilt graag dat zijn/haar huis van binnen helemaal af is en voldoet aan alle woonwensen. Een verbouwing kost echter veel geld en dan is het wel zo prettig om te weten welke verbouwing een goede investering voor de waarde van jouw woning is. Welke verbouwing zorgt ervoor dat de waarde van jouw woning stijgt? Dakkapellen.com heeft onderzocht welke vijf verbouwingen kansen bieden op een waardestijging van de woning.
15 mrt. 2015 Door Marvin Grouw
Als je veel geld hebt uitgegeven aan een nieuwe dakkapel ben je hier natuurlijk zuinig op en wil je hem goed onderhouden. Het reinigen van een dakkapel kun je uitbesteden, maar om geld te besparen kun je er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Dit is echter geen eenvoudige klus die je even in een kwartiertje doet. Lees hieronder 5 belangrijke tips voor het onderhouden en reinigen van jouw dakkapel:
15 mrt. 2015 Door Marvin Grouw
Het goed onderhouden van een dakkapel is erg belangrijk voor een lange(re) levensduur. Achterstallig onderhoud is vaak duurder dan wanneer het onderhoud goed wordt bijgehouden. Een dakkapel van hout heeft een levensduur van ongeveer 25 jaar en een kunststof dakkapel gaat met het juiste onderhoud zo'n 40 jaar mee. De aanschaf van een dakkapel is vaak behoorlijk prijzig, maar levert dan ook een lange periode van extra woongenot op. Wat voor onderhoud heeft jouw dakkapel zoal nodig? En wat voor kosten zijn hieraan verbonden? We leggen het je graag uit.
15 mrt. 2015 Door Marvin Grouw
Ben je van plan om een dakkapel op je woning te plaatsen? Dan ben je vast ook benieuwd naar het btw tarief voor bouwen en verbouwen. Van 1 maart 2013 tot en met 1 juli 2015 was er sprake van een verlaagd btw tarief. Dit btw tarief werd niet alleen aangeboden op arbeidskosten, maar ook op verschillende producten. Sinds 1 juli 2015 heeft de overheid voor werkzaamheden aan je woning het btw tarief grotendeels weer verhoogd naar 21%.
15 mrt. 2015 Door Marvin Grouw
Een dakkapel is geen kleine aankoop. Bereid je daarom goed voor en laat je informeren. Dakkapellen.com biedt je de benodigde informatie over de aankoop van dakkapellen en geeft je de mogelijkheid om betrouwbare bedrijven met elkaar te vergelijken. De onderstaande 5 tips komen van pas bij de aankoop van een dakkapel.
15 mrt. 2015 Door Marvin Grouw
Vanaf 1 november 2014 zijn de regels omtrent het wel of niet nodig hebben van een vergunning voor een dakkapel enorm gewijzigd. Het is nu niet altijd meer nodig om een bouwvergunning aan te vragen voor het plaatsen van een dakkapel. Door deze versoepeling bespaar je niet alleen geld, maar het zorgt ook nog eens voor een snellere afhandeling van je verbouwing.