• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Tips voor de aankoop van een dakkapel

15 mrt. 2015 12:51 Door Marvin Grouw

Een dakkapel is geen kleine aankoop. Bereid je daarom goed voor en laat je informeren. Dakkapellen.com biedt je de benodigde informatie over de aankoop van dakkapellen en geeft je de mogelijkheid om betrouwbare bedrijven met elkaar te vergelijken. De onderstaande 5 tips komen van pas bij de aankoop van een dakkapel.

1. Goed oriënteren

Eén van de belangrijkste punten is de voorbereiding. Oriënteer je goed wanneer je een dakkapel wilt kopen. Laat je informeren over de mogelijkheden en leg verschillende prijzen naast elkaar. Zo voorkom je dat je te veel geld betaalt. Via Dakkapellen.com vergelijk je eenvoudig offertes en kies je het bedrijf met de beste prijs.

Dakkapel plaatsen? Gratis offertes

2. Dakkapel financieren

Je kunt een dakkapel financieren met spaargeld, maar er zijn weinig mensen die over genoeg spaargeld beschikken. Het afsluiten van een lening is een tweede mogelijkheid. Dit kan een persoonlijke lening of een doorlopend krediet zijn. Omdat een dakkapel waardevast is, kun je deze meefinancieren in je hypotheek bij een nieuwbouwwoning. Bij een bestaande woning verhoog je de hypotheek of sluit je een tweede hypotheek af.

3. Bepaal je budget

Het bepalen van je budget hangt samen met de manier waarop je de dakkapel gaat financieren. Zorg in je budget voor een buffer voor onverwachtse kosten. Of spreek van tevoren een vaste prijs af met de dakkapel-specialist. Zo voorkom je dat je jouw budget moet overschrijden en financieel gezien in de moeilijkheden komt.

4. Vermeerder de waarde van je woning

Denk goed na over het financiële plaatje voordat je een dakkapel gaat kopen. Gelukkig brengt een dakkapel niet alleen kosten met zich mee. Deze opbouw op je woning zorgt namelijk ook voor een waardevermeerdering van je huis. Door de aankoop van je dakkapel goed voor te bereiden, pluk je later de vruchten van je slimme investering: de verkoopwaarde van je woning stijgt.

5. Vergelijk meerdere offertes

Je kunt flink besparen door meerdere offertes te vergelijken. Bij Dakkapellen.com zijn enkel ervaren en betrouwbare specialisten aangesloten. Door meerdere bedrijven met elkaar te vergelijken, laat je je een dakkapel plaatsen tegen een scherpe prijs. Deze gerenommeerde bedrijven plaatsen niet alleen je dakkapel, maar regelen eerst ook alles rondom de vergunning en bouwtekening.

Dakkapel kopen? Gratis offertes