• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Wat kost een dakkapel van 4 meter?

Met een dakkapel van 4 meter creëer je redelijk wat extra ruimte op zolder. Ook valt er veel meer licht naar binnen op de zolderverdieping. De prijs van een dakkapel van vier meter is afhankelijk van meerdere factoren, zoals het materiaal, de afwerking en de hellingshoek van het dak. In de onderstaande tabel vind je een prijsindicatie van een 4 meter brede dakkapel.

Kosten dakkapel 4 meter

Breedte Vanaf-prijs*
4 meter

€ 4.100,-

Gratis offertes

* Vanaf-prijs van een casco dakkapel, inclusief btw, plaatsing en materiaal.

Voordelen dakkapel 4 meter

  • Meer licht en ruimte op zolder
  • Waardevermeerdering woning
  • Betere ventilatie

Vergunning nodig?

In een aantal gevallen heb je een vergunning nodig om een dakkapel te plaatsen. Voldoet jouw dakkapel aan bepaalde voorwaarden, dan is er geen vergunning vereist.

Prijs bepalen van dakkapel 4 meter

De prijs van een dakkapel wordt bepaald door meerdere factoren. Als eerste is de afmeting van de opbouw van invloed op de prijs. Maar ook de materiaalkeuze en afwerking spelen een rol bij de kosten. Als laatste is de prijs ook afhankelijk van de hellingshoek van het dak van de dakkapel.

Vergelijk prijzen van dakkapel 4 meter

Vergelijk offertes en vind beste deal

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met regionale specialisten. Je ontvangt prijsoffertes van maximaal vijf bedrijven die in jouw regio actief zijn. Deze specialisten zijn allemaal geselecteerd op basis van strenge kwaliteitseisen. Je legt zelf de offertes naast elkaar en kiest voor de deal met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dat is slim vergelijken.