• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Wat kost een dakkapel van 5 meter?

Een dakkapel van 5 meter breed is een relatief brede opbouw op een rijtjeswoning. Met een vijf meter brede dakkapel creëer je wel veel extra ruimte op zolder. De prijs van een dakkapel van 5 meter wordt bepaald door de materiaalkeuze, afwerking en hellingshoek. In onderstaande tabel vind je de vanaf-prijs van een dakkapel van dit formaat.

Prijsindicatie dakkapel 5 meter

Breedte Vanaf-prijs*
5 meter

€ 4.600,-

Gratis offertes

* Vanaf-prijs van een casco dakkapel, inclusief btw, plaatsing en materiaal.

Voordelen van dakkapel 5 meter

  • Meer ruimte en licht op zolder
  • Waardevermeerdering woning
  • Betere ventilatie

Vergunning nodig voor dakkapel?

Het kan zijn dat je een omgevingsvergunning nodig hebt om jouw dakkapel te plaatsen. Onder bepaalde voorwaarden mag je echter vergunningvrij bouwen.

Dakkapel plaatsen met buren

Wanneer je een dakkapel gaat plaatsen, is het altijd verstandig om met je buren te overleggen. Wellicht willen zij ook wel een dakkapel en kun je de kosten delen. Daarnaast hoef je ook niet in elkaars verbouwing te zitten, omdat je tegelijkertijd aan de slag gaat.

Prijzen dakkapel 5 meter vergelijken?

Kies beste deal met laagste prijs

Via Dakkapellen.com vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan voor jouw dakkapel van 5 meter. De specialisten in ons netwerk zijn geselecteerd op basis van strenge kwaliteitseisen. Op basis van jouw aanvraag kom je in contact met maximaal 5 regionale specialisten. Je vergelijkt zelf de ontvangen prijsoffertes en kiest voor de deal met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo bespaar je tot wel 45%.