• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Wat kost een dakkapel van 6 meter?

Een dakkapel van zes meter zorgt voor erg veel extra ruimte op de zolderverdieping. Je kan er zelfs twee kamers mee creëren. Een dakkapel van 6 meter is ook samen met jouw buren te plaatsen. Zo bespaar je tijd en kosten. In onderstaande prijslijst vind je de vanaf-prijs van een dakkapel van dit brede formaat.

Prijsindicatie dakkapel 6 meter

Breedte
Vanaf-prijs*
6 meter

€ 5.300,-

Gratis offertes

* Vanaf-prijs van een casco dakkapel, inclusief btw, plaatsing en materiaal.

Voordelen dakkapel 6 meter

  • Meer ruimte of licht op zolder
  • Betere ventilatie
  • Waardevermeerdering van woning

Vergunning nodig?

Voor een dakkapel van 6 meter heb je in bepaalde gevallen een vergunning nodig. Alleen als jouw dakkapel aan zekere voorwaarden voldoet, is een vergunning niet vereist.

Prijs van dakkapel bepalen

De prijs van een dakkapel van 6 meter is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de materiaalkeuze. Maar ook de afwerking, extra opties en de hellingshoek van het dak zijn van invloed op de kosten.

Prijs van dakkapel 6 meter?

Dakkapel samen met buren?

In de meeste gevallen moet een dakkapel een 0,5 meter van de zijkanten van het dakvlak geplaatst worden. Maar plaats je de dakkapel samen met de buren, dan kan je vaak wel die extra halve meter gebruiken. En je bespaart ook nog eens op de kosten, omdat je tegelijkertijd een dakkapel laat plaatsen.

Tot wel 5 gratis offertes aanvragen

Een dakkapel van 6 meter plaatsen tegen de laagste prijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend dakkapel-offertes aan en kom in contact met regionale specialisten. Je ontvangt prijsoffertes van de verschillende bedrijven en vergelijkt ze op basis van prijs-kwaliteitverhouding. Zo vind je het beste bedrijf dat voor de laagste prijs jouw dakkapel kan plaatsen. Dat is slim vergelijken.