• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Wat kost een dakkapel van 7 meter?

Een dakkapel van 7 meter breed is een vrij grote dakkapel. De dakkapel is uitermate geschikt voor twee-onder-een-kapwoningen of vrijstaande woningen. Ook is het een optie om deze dakkapel te delen met jouw buren. Zo deel je de kosten en zitten jij en jouw buren geen tweemaal in een verbouwing. In de onderstaande prijslijst vind je de vanaf-prijs van een dakkapel van dit formaat.

Prijsindicatie dakkapel 7 meter

Breedte Vanaf-prijs*
7 meter

€ 6.000,-

Gratis offertes

* Vanaf-prijs van een casco dakkapel, inclusief btw, plaatsing en materiaal.

Voordelen dakkapel 7 meter

  • Veel extra ruimte en licht op zolderverdieping
  • Betere ventilatie
  • Huis wordt meer waard
  • Samen met buren plaatsen = samen besparen

Dakkapel met de buren?

Woon je in een rijtjeshuis of twee-onder-een-kapwoning en wil je een dakkapel plaatsen? Dan is het een idee om eerst even bij je buren langs te gaan. Misschien willen zij ook wel een dakkapel plaatsen. Door tegelijkertijd voor een dakkapel te kiezen, bespaar je flink op de kosten. En je zit niet twee keer, maar slechts eenmaal in een verbouwing.

Omgevingsvergunning nodig?

Wanneer je een dakkapel gaat plaatsen, moet je rekening houden met verschillende richtlijnen. In sommige gevallen is het mogelijk om de dakkapel zonder vergunning te plaatsen. Hiervoor moet de dakkapel wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Is dit niet het geval, dan heb je een omgevingsvergunning nodig. De kosten van een omgevingsvergunning verschillen per gemeente.

Kosten dakkapel 7 meter breed weten?

Vind beste bedrijf met laagste prijs

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met maximaal vijf regionale specialisten. Je ontvangt prijsoffertes van deze bedrijven, waarna je de offertes gaat vergelijken. Zo vind je de beste deal voor de laagste prijs. Door deze manier van vergelijken, kan je wel tot 45% besparen!