• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Wat kost een dakkapel van 9 meter?

Met een dakkapel van 9 meter creëer je een zee van ruimte op jouw zolderverdieping. Je kunt de dakkapel ook samen met de buren plaatsen en tijd en kosten besparen. Een grote dakkapel is een flinke investering en je weet dus graag waar je aan toe bent. Hieronder vind je een vanaf-prijs van een dakkapel van 9 meter.

Prijsindicatie dakkapel 9 meter

Breedte Vanaf-prijs*
9 meter

€ 7.600,-

Gratis offertes

* Vanaf-prijs van een casco dakkapel, inclusief btw, plaatsing en materiaal.

Voordelen 9 meter dakkapel

  • Extra ruimte en licht
  • Waardevermeerdering woning
  • Betere ventilatie
  • Samen met buren = samen besparen

Vergunning aanvragen?

In bepaalde gevallen heb je geen vergunning nodig om een dakkapel te plaatsen. Wanneer je niet aan de eisen voldoet, moet je wel een vergunning aanvragen. De specialisten in ons netwerk kunnen je hierbij helpen.

Samen met de buren

Het is mogelijk om een grote dakkapel te plaatsen wanneer je over een riante woning beschikt. Maar op een rijtjeswoning kun je geen dakkapel van 9 meter kwijt. Samen met de buren kan dit vaak weer wel. Zo deel je de dakkapel en heb je allebei een dakkapel van 4,5 meter op je woning. Het is ook een stuk voordeliger, want je deelt de plaatsingskosten met elkaar.

Kosten dakkapel 9 meter?

Vergelijk offertes en vind beste deal

Een dakkapel van 9 meter plaatsen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan. Je ontvangt prijsoffertes van maximaal vijf regionale specialisten, die op basis van strenge kwaliteitseisen zijn geselecteerd. Je vergelijkt de offertes en kiest de beste deal. Zo vind je het geschikte bedrijf voor jouw opdracht en je bespaart tot wel 45%.