• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Wat kost een grote dakkapel?

Een grote dakkapel is vooral geschikt voor brede woningen of vrijstaande huizen. Grote dakkapellen zorgen voor veel extra ruimte en kunnen meer dan één extra zolderkamer creéren. Je kunt een nieuwe, grote dakkapel plaatsen of een bestaande dakkapel vergroten.

Grote dakkapel kosten vergelijken?

Afmeting grote dakkapel

Hoe breed mag een dakkapel zijn?

Er is wettelijk gezien geen maximale breedte voor een dakkapel op een woning. Om een grote dakkapel vergunningvrij te mogen bouwen, is er wel een voorwaarde opgesteld. De dakkapel moet minimaal een 0,5 meter van de zijkanten van het dakvlak gebouwd zijn. Vb: is je woning 8 meter breed, dan mag je dakkapel maximaal 7 meter breed zijn.

Grote dakkapel kosten

De prijs van een grote dakkapel is afhankelijk van meerdere factoren. De kosten worden bepaald door de exacte afmetingen van de dakkapel en de materiaalkeuze. Maar ook de afwerkingen zijn van invloed op de prijs. We hebben een prijsindicatie voor je op een rijtje gezet, waarin je een schatting van de kosten vindt.

Bestaande dakkapel vergroten

Wil je een bestaande dakkapel vergroten? Ook dat kunnen de specialisten die bij ons zijn aangesloten voor je regelen. Zo creëer je een extra grote dakkapel op je woning en krijg je nog meer leefruimte op zolder.

Grote dakkapel laten plaatsen?

Tot wel 5 gratis offertes aanvragen

Wil je een grote dakkapel laten plaatsen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met geschikte bedrijven. Deze bedrijven nemen telefonisch of per mail contact met je op. Je kunt alle mogelijkheden met ze bespreken en hun offertes met elkaar vergelijken. Op basis van de beste prijs-kwaliteitverhouding kies je het bedrijf dat het beste bij je past.