• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Dakkapel renovatie

renovatie dakkapelIs uw dakkapel aan renovatie toe? Of is het misschien toch verstandig om uw dakkapel te vervangen? Een dakkapel heeft dagelijks veel te verduren. Vooral in de koude wintermaanden of de regenachtige dagen in de herfst kan uw dakkapel wel wat extra onderhoud gebruiken. Als onderhoud niet op de juiste manier gebeurd, kan het voorkomen dat uw dakkapel gaat slijten. Op den duur is renoveren of zelfs vervangen noodzakelijk.

Renoveren van uw dakkapel? Of toch liever vervangen?

Of uw dakkapel toe is aan renovatie of vervanging is iets wat wij op afstand niet kunnen zeggen. Dit kunt u dan ook het beste aan een specialist overlaten. De gemiddelde dakkapel, mits goed onderhouden, gaat zo’n 25 jaar mee. Heeft u een dakkapel van kunststof dan kan deze levensduur nog eens verdubbelen. Het is dus sterk afhankelijk van de onderhoud die u of de vorige bewoners van uw huis hebben gegeven en hoe oud uw dakkapel is. Afhankelijk van de schade kan onze specialist adviseren om hem te renoveren, of indien de kosten hiervoor te hoog zijn te vervangen. U kunt in beide gevallen een goed en betrouwbaar advies van ons verwachten voor een eerlijke prijs.


Prijzen vergelijken voor uw dakkapel renovatie?

Dakkapel renovatie kosten

Door uw dakkapel te renoveren in plaats van te vervangen kunt u al snel besparen op de kosten. Een nieuwe dakkapel plaatsen kost al gauw tussen de € 3500,- en € 5000,- terwijl het renoveren vaak al voor de helft goedkoper kan. De prijzen van een renovatie zijn afhankelijk van de staat van uw dakkapel. Afhankelijk van de staat van uw dakkapel en de wensen bij de renovatie moet u denken aan een bedrag dat tussen de 25% en 50% goedkoper is dan wanneer u een geheel nieuwe zou plaatsen. Een bijkomend en kostenbesparend voordeel van renovatie is dat u geen vergunning nodig heeft.

Offertes van dakkapel specialisten vergelijken

Wilt u een specialist laten kijken naar uw dakkapel, maar weet u niet goed welk bedrijf u hiervoor het beste in kan schakelen? Dat is begrijpelijk. Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven en ook in uw regio zitten genoeg bedrijven waaruit u kunt kiezen. Maar hoe weet u nu zeker dat u voor de juiste kiest? Wij kunnen u hiermee helpen. Via Dakkapellen.com zijn verschillende bedrijven in uw regio aangesloten die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. U kunt bij ons geheel kosteloos en vrijblijvend offertes opvragen. Vervolgens ontvangt u tot 5 offertes waaruit u kunt kiezen en is het aan u om te bepalen bij welk bedrijf u het beste gevoel heeft overgehouden. U betaalt nooit te veel en heeft altijd te maken met een betrouwbaar bedrijf.