• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Keurmerken dakkapel-experts

Wanneer je een dakkapel laat plaatsen, is het belangrijk dat deze kwalitatief in orde is. Om de kwaliteit van de materialen, levering en plaatsing te waarborgen, zijn er een aantal keurmerken in het leven geroepen. Eén van de belangrijkste keurmerken in de bouwsector is het BouwGarant keurmerk. Ook het KOMO keurmerk is van belang in de bouw.

Gecontroleerde aannemersbedrijven

De dakkapel-specialisten in ons netwerk zijn in het bezit van deze belangrijke keurmerken. Ze werken alleen met gecertificeerde materialen, zoals hout met het FSC keurmerk. Zo weet je zeker dat je de beste kwaliteit krijgt voor jouw dakkapel.

BouwGarant keurmerk (IKOB-BKB)

BouwGarant keurmerkBouwGarant is het grootste bouwkeurmerk in Nederland. Er zijn inmiddels meer dan 1700 aangesloten bouwbedrijven die dit keurmerk mogen voeren. Wanneer een aannemer een IKOK-BKB keurmerk heeft, voldoet het bedrijf aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld. Een aantal eisen voor het verkrijgen van een BouwGarant keurmerk zijn hieronder weergegeven. Elk bedrijf wordt eens in de 3 jaar getoetst. De specialisten die bij Dakkapellen.com zijn aangesloten, zijn allemaal in het bezit van het BouwGarant keurmerk.

Voorwaarden BouwGarant

  • Het bouwbedrijf heeft de juiste diploma’s en verzekeringen;
  • De onderneming biedt jou een eerlijke prijs en duidelijk offerte;
  • Het bouwbedrijf stelt realistische voorwaarden en afspraken op;
  • Er wordt een duidelijk opleveringsrapport opgesteld bij oplevering.

KOMO

KOMO keurmerkHet KOMO keurmerk is het bekendste keurmerk in de bouw. Het keurmerk is in het leven geroepen om de kwaliteit van het materiaal dat gebruikt wordt bij het vervaardigen van bouwprojecten te waarborgen. Kortom: gecertificeerde materialen. Daarnaast is het keurmerk ook gericht op de service en dienstverlening die jij als consument krijgt van een bedrijf. Van een dakkapel-expert met KOMO keurmerk kun je dus topkwaliteit en service verwachten.

FSC keurmerk (Forest Stewardship Council)

FSC keurmerkWanneer je kiest voor een houten dakkapel is het belangrijk om te weten of er maatschappelijk verantwoord is om gegaan met het milieu. De aanwezigheid van het Forest Stewardship Council keurmerk, beter bekend als het FSC keurmerk, laat je weten of er op een ecologische manier is gekapt. Dit houdt in dat er evenveel bomen zijn terugplant als dat er gekapt zijn. De aangesloten experts van Dakkapellen.com werken allemaal met alleen volledig gekeurd FSC hout.