• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Aalst

Dakkapel in Aalst laten plaatsen

In het Noord-Brabantse dorp Aalst zijn de aangesloten specialisten van Dakkapellen.com ook actief. Bent u net opzoek naar een vakkundige expert in uw regio die u kan voorzien van advies, een dakkapel kan leveren en deze uiteindelijk kan plaatsen op uw dak? Bij ons bent u aan het juiste adres. De partners waarmee wij werken hebben jarenlange ervaring met de facetten die bij een dakkapel aanbod kunnen komen.

Vergunning vrij bouwen in Aalst

In Aalst liggend in de gemeente Waalre zijn de zelfde regels en voorwaarden van kracht als in de rest van Nederland. Voor het vergunning vrij laten plaatsen van een dakkapel moet uw situatie aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De dakkapel heeft plat dak;
  • De dakkapel mag max 1,75 meter hoog zijn;
  • De dakkapel komt tussen de 0,5-1,00 meter vanaf de dak nok;
  • De ruimte tussen de zijkant van de dakkapel en de dakrand mag niet meer dan 0,5 meter bedragen;
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel worden geplaatst;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook niet worden voorzien van een dakkapel.

Bouwleges afdragen in de gemeente Waalre

Prijzen dakkapel plaatsen in AalstNaast het mogelijkerwijs aanvragen van een omgevingsvergunning heeft u nog een andere verplichting richting uw gemeente. Het betalen van bouwleges is in iedere gemeente in Nederland een verplicht onderdeel van het uitbreiden of verbouwen van uw woning. In de gemeente Waalre is de volgende constructie van kracht: 2,90% over elk heel bedrag van € 500,00 van die bouwkosten met een minimum van € 150,00.

Nog vragen of opmerkingen

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de dienstverlening die Dakkapellen.com u kan bieden? Vul ons offerteformulier in en kom eenvoudig in contact met specialisten in uw regio. In dit offerteformulier bestaat de mogelijkheid om uw vraag of opmerking ook te vermelden. Op deze manier kunnen we uw aanvraag nog gerichter doorsturen naar maximaal vijf verschillende partijen in uw omgeving.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Aalst