• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Aalten

Dakkapel plaatsen in Aalten

Woont u in de gemeente Aalten in de provincie Gelderland en wilt u een dakkapel laten plaatsen? Bij Dakkapellen.com bent u aan het juiste adres. De aangesloten specialisten van Dakkapellen.com zijn actief in heel Nederland en dus ook in de gemeente Aalten. De specialisten die zijn aangesloten bij Dakkapellen.com plaatsen niet alleen dakkapellen, maar kunnen ook reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Bekijk direct onze voorbeelden of neem contact op met een van onze medewerkers. Weet u al precies welke dakkapel u wilt laten plaatsen? Vraag dan offertes aan om van meerdere partijen een prijsopgave te ontvangen.

Omgevingsvergunning nodig?

Is het aanvragen van een omgevingsvergunning nog steeds noodzakelijk? De landelijke regels die gelden voor dakkapel verbouwingen zijn zeer recent op de schop gegaan. U hoeft niet langer een vergunning aan te vragen als het om een dakkapel met een breedte maat van 2.5 meter gaat. U kunt dus nog sneller profiteren van de voordelen die dakkapellen met zich meebrengen.

Bouwleges in Aalten

Een van de kostenposten die altijd terugkomt bij het laten plaatsen van een dakkapel zijn de bouwleges. In Aalten zijn de volgende leges van kracht: Voor elke 100 euro aan bouwkosten dient u een bedrag van € 2,87 af te dragen aan de gemeente. Voor een dakkapel moet al gauw denken aan een bedrag tussen de € 143 – 200 euro.

Vragen en opmerkingen

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de werkwijze van Dakkapellen.com of wilt u gewoon in contact komen met de beste partij in uw regio? Neem direct contact op met een van onze medewerkers of vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Aalten