• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Arnhem

Dakkapel laten plaatsen in Arnhem

Woont u in Arnhem, dan zult u ongetwijfeld bekend zijn met de vele prachtige winkelstraten en attracties als de Burgers Zoo of het Gelredome. Woonplezier ten top, zo luidt het devies. Heeft u echter ook al eens nagedacht om dit woonplezier in eigen huis te vergroten. Dat kunt u namelijk doen door de aanbouw van een dakkapel. Iets wat de meeste woningen in Arnhem met elkaar gemeen hebben, is de mogelijkheid tot het plaatsen van een dakkapel. Wanneer uw woning van hout is, dan kan uw dakkapel ook van houtgemaakt worden. Zo past uw dakkapel mooi bij uw woning. Op Dakkapellen.com kunt u een keuze maken tussen allerlei verschillende soorten.

Heb ik een vergunning nodig?

Dakkapel in ArnhemIn de meeste gevallen is het wel noodzakelijk dat u bij het plaatsen van een dakkapel rekening houdt met de voorwaarden voor het verkrijgen van een vergunning. Deze zijn verschillend per gemeente. In de gemeente Arnhem is het bijvoorbeeld zo dat:

  • De dakkapel mag niet hoger dan 1,75 meter en niet breder dan 50% van het huis.
  • De minimale afstand van de dakkapel tot de dakrand en dakgoten is 0,9 meter.

Gratis dakkapel offertes

Dakkapellen.com stuurt u graag gratis en vrijblijvende offertes van dakkapelspecialisten uit de regio Arnhem. Deze specialisten zijn bekend met de vergunningen die er door de gemeente Arnhem gesteld worden. U ontvangt van Dakkappellen.com geheel gratis meerdere offertes, waarbij er rekening gehouden is met de vereiste bouwvergunning en andere eisen van de gemeente. U kunt zelf de beste offerte uitkiezen en uw dakkapel wordt altijd binnen één dag gebouwd!

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Arnhem