• Duizenden tevreden klanten
 • Vergelijk gecontroleerde specialisten
 • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Barneveld

Dakkapel laten plaatsen in Barneveld

In middelgrote steden zoals Barneveld zijn dakkapellen doorgaans heel populair. Er wonen veel jonge gezinnen die hun woning willen uitbreiden omdat er weer een kleine op komst is. Een dakkapel is in dat geval een ideale oplossing! U krijgt op een donkere zolder of kleine kamer veel meer ruimte en licht. Bovendien wordt uw woning hierdoor direct ook meer waard. Absoluut interessante voordelen om voor te investeren.

Wel moet u uw investering altijd weloverwogen maken. Onze specialisten helpen u hierbij en bieden altijd een dakkapel voor een lage prijs. U hoeft zich geen zorgen te maken omdat alles voor u wordt geregeld. Uw dakkapel wordt doorgaans ook nog in één dag geplaatst.

Vergunning Barneveld

Vergunningskosten dakkapel BarneveldWilt u een dakkapel op de voorkant van uw woning laten plaatsen? Dan is de kans groot dat u hiervoor een vergunning moet aanvragen. Wilt een dakkapel aan achterzijde plaatsen, dan kan dit doorgaans zonder vergunning. Of een vergunning nodig is voor een dakkapel aan de zijkant is afhankelijk of de zijkant van uw woning aan een straatkant ligt. Indien dat het geval is, is een vergunning waarschijnlijk ook verplicht. Wilt u weten of een vergunning moet aanvragen U kunt via de volgende link de vergunningscheck doen om te kijken of u een vergunning nodig heeft: www.omgevingsloket.nl. Daarna kunt u via deze website ook de vergunning online aanvragen. Uiteraard kan Dakkapellen.com dit ook volledig voor u verzorgen.

Wanneer u in Barneveld een vergunning aanvraag moet u rekening houden met relatief hoge vergunningskosten. De bouwleges bedragen namelijk € 250,- vermeerderd met nog eens 2% van de totale bouwsom. In vergelijking met andere steden is dit een vrij hoog bedrag.

Richtlijnen vergunningen

De eisen voor het plaatsen van een dakkapel verschillen per stad. Voor Barneveld kunt u dan ook direct de vergunningscheck doen. Echter er zijn ook een aantal standaard regels die door veel gemeentes worden gehanteerd om vergunningsvrij te bouwen. U leest de belangrijkste hier:

 • De eerst geplaatst dakkapel geldt als voorbeeld voor andere dakkapellen in de gehele straat en omgeving.
 • Dakkapellen aan de achterzijde mogen zonder vergunning.
 • De dakkapel is voor zien van een plat dak.
 • De afstand van de onderkant van de dakkapel tot de dakgoot moet minimaal 0,5 meter en maximaal 1 meter zijn.
 • De minimale afstand tot de dakgoot, de zijkanten en bovenkant is minimaal 0,5 meter.
 • De maximale hoogte van een dakkapel is 1,8 meter op de voorgevel.

Daarnaast zijn er nog andere voorwaarden voor bijvoorbeeld monumentale panden. Heeft u nog verdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Dakkapellen.com. Wij zorgen voor de vergunning, de plaatsing en we ruimen voor u het bouwafval op. Een dakkapel volledig zonder zorgen en zonder extra kosten geplaatst!

Hoge kwaliteit, lage prijs


Een dakkapel in Barneveld vormt een waardevolle toevoeging aan uw woning. Kies voor de absolute specialist op dit gebied, waarmee u puur vakmanschap met ervaring en kwaliteit kunt combineren. Wij zijn actief in heel Gelderland. Nadat u het onderstaande formulier heeft ingevuld wordt er zo zo spoedig mogelijk contact op genomen om uw wensen te bespreken. Wij zullen uw aanvraag naar maximaal vijf van onze partners sturen, die vervolgens een offerte zullen opstellen.

Onze werkwijze
Via Dakkapellen.com wordt uw dakkapel snel geplaatst naar uw wensen. Uw wensen als klant staan volledig centraal.

 • U vraagt vrijblijvend vijf GRATIS offertes aan.
 • Een specialist komt langs en geeft u advies.
 • Samen worden uw wensen besproken.
 • Uw dakkapel wordt in één dag geplaatst!

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Barneveld