• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Culemborg

Dakkapel laten plaatsen in Culemborg

Een dakkapel laten plaatsen in het prachtige Culemborg? Schroom niet en neem direct contact op met een van onze medewerkers. We plaatsen dakkapellen in alle soorten, maten en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een stalen constructie of juist voor een houten authentieke dakkapel. Welke samenstelling u ook kiest, wij zullen altijd streven naar de best mogelijke prijs!

Een dakkapel kan in de meeste gevallen binnen een dag worden geplaatst, waardoor de overlast die u ondervindt minimaal zal zijn. Profiteer dus snel van de voordelen die een dakkapel met zich meebrengt.

Kosten vergunning Culemborg

Wanneer u in Culemborg een dakkapel wilt laten plaatsen moet u zich bewust zijn van de kosten die de gemeente in rekening brengt. Zo zijn de leges in de gemeente Culemborg geraamd op 1,9% van de totale bouwkosten met een minimum van € 43 euro.

Voorwaarden

Landelijk zijn er een aantal eisen opgesteld wat betreft het vergunningsvrij plaatsen van een dakkapel. Zover wij weten gelden deze eisen ook in de gemeente Culemborg. De verschillende voorwaarden zijn hieronder overzichtelijk voor u in een rijtje gezet.

  • De eerste geplaatste dakkapel in de omgeving geldt als trendsetter.
  • Op een uitbouw of aanbouw mag geen dakkapel worden geplaatst.
  • De dakkapel mag niet breder zijn dan de helft van het dak.
  • De afstand van de onderkant van de dakkapel tot de dakgoot moet minimaal 0,5 meter en maximaal 1 meter zijn.
  • De maximale hoogte van een dakkapel is 1,75 meter op de voorgevel

Wilt u gemakkelijk en snel weten of uw woning in aanmerking komt voor een vergunning? Met de omgevingschecker is dit in een aantal klikken te zien. Vindt u de vragenlijst ingewikkeld of heeft u geen tijd dan nemen wij van Dakkapellen.com de vergunningsprocedure kosteloos van u over.

Ontvang vijf gratis offertes in uw regio

Een dakkapel is een absolute meerwaarde voor ieder dak. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Wij nodigen u dan ook uit om het gratis offerteformulier in te vullen, zodat onze partners u een goed aanbod kunnen doen. In totaal zullen maximaal vijf partners een offerte voor u opstellen met de mogelijkheid op een persoonlijk gesprek.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Culemborg