• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Doesburg

Dakkapel laten plaatsen in Doesburg

De aangesloten specialisten van Dakkapellen.com zijn actief in heel Nederland en dus ook in de gemeente Doesburg. Bent u specifiek opzoek naar een lokale aannemer in de omgeving van Doesburg die instaat is om de dakkapel te leveren en ook te plaatsen op uw dak? Dan bent u bij Dakkapellen.com aan het juiste adres.

Vergunning vrij een dakkapel plaatsen in Doesburg

In de meeste gemeentes in Nederland is het mogelijk om een dakkapel vergunning vrij te laten plaatsen op uw dak. In de omgeving van Doesburg gelden de landelijke richtlijnen voor een omgeving vrij laten plaatsen van een dakkapel op een woning. We hebben hieronder de verschillende voorwaarden nog eens op een rijtje gezet:

  • De dakkapel heeft een plat dakconstructie
  • De dakkapel mag niet hoger zijn dan 1,75 meter;
  • De dakkapel komt tussen de 0,5-1,00 meter vanaf de dak nok;
  • De ruimte tussen de zijkant van de dakkapel en de dakrand mag niet meer dan 0,5 meter bedragen;
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel worden geplaatst;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook niet worden voorzien van een dakkapel.

De uitgebreide regelgeving rondom dakkapel vergunningen in Nederland is elders op deze website terug te vinden.

Leges kosten in de buurt van Doesburg

Naast de regels en voorwaarden omtrent het omgeving vrij laten plaatsen van een dakkapel, heeft u nog met iets anders te maken. De gemeente waar u woont hanteert ook zogeheten bouwleges over de gemaakte bouwkosten. In de gemeente Doesburg zijn deze kosten € 79,10.

Gratis offertes vergelijken

Dakkapellen.com heeft een uitgebreid netwerk aannemers in de buurt van Doesburg. Aan de hand van uw aanvraag selecteren wij de vijf meest geschikte partijen. U kunt vervolgens de vijf offertes met elkaar vergelijken en vrijblijvend contact opnemen met de partij(en) waar u het beste gevoel over heeft.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Doesburg