• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Doetinchem

Dakkapel laten plaatsen in Doetinchem

Doetinchem heeft voor aannemers die dakkapellen plaatsen een gunstige ligging. Veel aannemers die dakkapellen plaatsen hebben zich gevestigd in de steden en Doetinchem ligt in een stedelijk gebied. Ook de aannemers van Dakkapellen.com zijn actief in Doetinchem. Omdat wij een landelijk netwerk aan aannemers in ons bestand hebben, kunnen wij u altijd op de juiste manier van dienst zijn. Of u nou een dakkapel op maat wilt, of dat u een standaard dakkapel voor op een plat dak wenst, wij kunnen u met al uw wensen van dienst zijn.

Aannemer dakkapel in Doetinchem

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die willen besparen op het plaatsen van hun dakkapel. Het kan natuurlijk dat u een handig iemand kent die dit aandurft. Toch is het niet aan te raden zelf aan de gang te gaan met het plaatsen van een dakkapel. Ten eerste is het zo dat u een kraan nodig heeft om de dakkapel te plaatsen. Wanneer u hier geen vergunning voor heeft, kan het een zeer dure zaak worden wanneer u hierop wordt betrapt. Een aannemer heeft alle nodige vergunningen en kan u daarnaast ook nog voorzien van een goed advies.

Vergunningvrij dakkapel plaatsen in Doetinchem

In sommige gevallen is het door de Nederlandse overheid toegestaan om vergunningvrij een dakkapel te plaatsen. Dit scheelt u niet alleen veel kosten in de vorm van leges, maar het scheelt ook een hoop papierwerk. U dient aan de volgende voorwaarden te doen om vergunningvrij een dakkapel te mogen plaatsen:

  • De dakkapel heeft een plat dak;
  • Maximale hoogte van de dakkapel is 1,75 meter;
  • De dakkapel komt tussen de 0,5-1,00 meter vanaf de daknok;
  • De ruimte tussen de zijkant van de dakkapel en de dakrand mag niet meer dan 0,5 meter zijn;
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel geplaatst worden;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook worden voorzien van een dakkapel.

Dakkapellen.com en Doetinchem

Dakkapel DoetinchemOmdat wij ook in Doetinchem actief zijn, kunt u geheel vrijblijvend 5 offertes opvragen bij aannemers in uw buurt. Op deze manier krijgt u niet alleen een goed inzicht van wat de dakkapel gaat kosten, u kunt ook vrijblijvend advies opvragen. Neem direct contact op en ontvang binnen enkele dagen uw offertes.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Doetinchem