• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Epe

Dakkapel laten plaatsen in Epe

Bent u woonachtig in de buurt van de gemeente Epe en wilt u een dakkapel op uw woning laten plaatsen? Wij van Dakkapellen.com hebben aangesloten specialisten in heel Nederland die dakkapellen plaatsen, maar ook fabriceren. We kunnen van uw dakkapel wens vertalen naar een realistisch einddoel. Benieuwd naar de mogelijkheden die onze partners u kunnen bieden? Bekijk direct de reeds geplaatste dakkapellen op onze voorbeelden pagina. U kunt uiteraard ook contact opnemen met een van onze medewerkers die u zal helpen.

Vergunning nodig?

In de gemeente Epe en omstreken zijn precies de zelfde regels en richtlijnen van kracht als in de rest van Nederland. Deze landelijke regels zijn de laatste jaren flink versoepeld, zo hoeft u geen vergunning meer aan te vragen voor een dakkapel met een breedte maat van 2.5 meter. Wanneer u in het bezit bent van een oudere woning of een monumentaal pand dan zijn weer andere regels van kracht. Via het omgevingsloket van de overheid kunt u de specifieke situatie waarin u verkeerd beschrijven. U krijgt direct na het invullen van deze vragen te zien welke vervolgstappen u eventueel moet nemen om uw verbouw plannen alsnog goed gekeurd te krijgen.

Bouwleges Epe

Een onderdeel dat per gemeente verschilt is het tarief dat u moet afdragen aan leges. In de gemeente Epe is de volgende kostenstructuur van kracht namelijk: 3.80% van de bouwkosten met een minimum bedrag van € 250,-. Dit laatst genoemde bedrag is in het geval van een dakkapel meer regel dan uitzondering.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over de werkwijze van Dakkapellen.com is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Uw vraag kunt u telefonisch aan een van onze medewerkers stellen, per mail of door het offerteformulier in te vullen. Binnen dit formulier is er namelijk ruimte vrijgehouden waar u uw specifieke situatie of vraag kunt stellen.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Epe