• Duizenden tevreden klanten
 • Vergelijk gecontroleerde specialisten
 • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Nijmegen

Dakkapel laten plaatsen in Nijmegen

Ook in het gebied Arnhem en Nijmegen heeft Dakkapellen.com al meerdere plaatsingen verzorgt. U kunt kiezen voor een maatwerk dakkapel maar ook standaard vormen met een schuin- of plat dak worden veel geplaatst. Vooral de standaard vormen van polyester zijn populair in Nederland. Omdat deze dakkapellen prefab ontwikkeld worden, worden deze volledig in één dag op uw woning geplaatst. U profiteert dan direct van meer licht en ruimte op uw voormalige donkere zolderkamer.

Voorwaarden vergunning

Ook in Nijmegen is het in sommige gevallen noodzakelijk om een vergunning aan te vragen. De dakkapel moet aan een eisen voldoen van de gemeente anders wordt de aanvraag niet direct goedgekeurd. Dakkapellen.com heeft voor u de eisen in Nijmegen al uitgezocht. Bovendien kunnen wij de aanvraag voor een vergunning volledig verzorgen zodat u nergens om kijken naar heeft. Dit alles zonder extra kosten.

 • Dakkapel kosten in NijmegenEen dakkapel aan de voorzijde moet aansluiten bij andere dakkapellen.
 • Er mogen niet twee dakkapellen boven elkaar geplaatst worden.
 • Ook voor een dakkapel aan achterzijde is een vergunning verplicht. Dit is anders dan de meeste gemeentes in Nederland.
 • Er mag niet meer dan 50% van het dakvlak volgebouwd worden.
 • Een dakkapel mag niet breder zijn dan 3 meter.

Daarnaast zijn er nog andere voorwaarden voor bijvoorbeeld monumentale panden. U kunt via de volgende link de vergunningscheck doen om te kijken of u een vergunning nodig heeft: www.omgevingsloket.nl. Daarna kunt u via deze website ook de vergunning online aanvragen maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Wat kost een vergunning in Nijmegen?

De kosten voor het aanvragen van een vergunning is in Nijmegen uiteraard anders dan in andere steden. De leges kosten bedragen in Nijmegen 2% van de aankoopsom maar het minimale bedrag is € 127,63 (gegevens van 2012). Voor uw dakkapel betaalt u dus vermoedelijk altijd minimaal dat laatste bedrag aangezien de meeste dakkapellen tussen de 4 duizend en 5 duizend euro kosten.

Neem geheel vrijblijvend contact op via bovenstaande formulier zodat onze specialisten u kunnen helpen. Dakkapellen.com kan de aanvraag van de vergunning voor u volledig uit handen nemen zonder extra kosten.

Vijf gratis offertes

Een dakkapel in Nijmegen vormt een waardevolle toevoeging op uw woning. Kies voor de absolute specialist op dit gebied, waarmee u puur vakmanschap met ervaring en kwaliteit kunt combineren. Wij zijn actief in heel Nijmegen en omgeving. Nadat u het onderstaande formulier heeft ingevuld wordt er zo zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om uw wensen te bespreken.

Onze werkwijze
Via Dakkapellen.com wordt uw dakkapel snel geplaatst naar uw wensen. Uw wensen als klant staan volledig centraal.

 • Vraag vijf gratis offertes aan.
 • Een specialist komt langs en geeft u advies.
 • Samen worden uw wensen besproken.
 • Uw dakkapel wordt in één dag geplaatst!

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Nijmegen