• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Zevenaar

Dakkapel laten plaatsen in Zevenaar

Bent u momenteel op zoek naar iemand die een dakkapel kan plaatsen in Zevenaar? Of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn dan bent u bij ons aan de goede adres. Wij van Dakkapellen.com willen u graag helpen bij het kiezen van de dakkapel die het best past bij uw situatie. Dakkapellen.com is actief in heel Nederland en heeft ervaring met verschillende soorten dakkapellen. Zo zijn er in Zevenaar een hoop kunststof dakkapellen die een vrijwel onderhoudsvrij zijn. Wilt u meer informatie ontvangen voor meer licht en ruimte? Vraag direct vijf gratis offertes aan of neem contact op met een van onze medewerkers.

Vergunning aanvragen in Zevenaar

In veel gevallen is het verplicht om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een dakkapel. De legeskosten voor het plaatsen van een dakkapel verschillen helaas per gemeente, wat verwarrend kan zijn. We hebben de legeskosten die gelden in Zevenaar voor u op een rijtje gezet. Het percentage dat aan leges betaald dient te worden aan de gemeente Zevenaar is 1,85% op de totale bouwkosten (gegevens 2012).

Voorwaarden voor een vergunning

Naast het percentage dat aan leges betaald dient te worden heeft u ook te maken met een omgevingsvrije vergunning. In de meeste situaties is deze vergunning gemakkelijk te verkrijgen, maar we zullen hieronder de voorwaarden/richtlijnen geven waaraan u dakkapel/woning dient te voldoen.

  • De grote en maat van de eerste geplaatste dakkapel in de omgeving geldt als richtlijn voor de rest van de wijk;
  • Een dakkapel mag uitsluitend worden geplaatst op uw dak. Niet op een uit- of aanbouw;
  • De dakkapel mag niet breder zijn dan de helft van het dakvlakte;
  • De afstand van de onderkant van de dakkapel tot de dakgoot moet minimaal 0,5 meter en maximaal 1 meter zijn.
  • De minimale afstand van de dakkapel tot de dakgoten, de zijkanten en bovenkant van de dakrand is 0,9 meter.
  • De maximale hoogte van een dakkapel is 1,75 meter op de voorgevel.

Via de website van het omgevingsloket kunt u digitaal een vergunningsaanvraag doen. Wanneer u hier niet helemaal uitkomt, willen wij u graag helpen. Dit doen wij uiteraard zonder extra kosten in rekening te brengen.

Heeft u nog verder vragen over het plaatsen van een dakkapel of een vergunning in de Zevenaar? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier zodat onze specialisten u kunnen helpen.

Dakkapellen – hoge kwaliteit, lage prijs

Uiteraard krijgt u de hoogste kwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijs. Met een dakkapel profiteert u van de vele voordelen zoals extra licht en ruimte. Een investering waar u geen spijt van zal krijgen. Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij uw aanvraag direct doorsturen naar maximaal vijf verschillende partijen. Zij zullen u uiteindelijk een offerte sturen die perfect zal passen bij uw situatie.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Zevenaar