• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Delfzijl

Dakkapel laten plaatsen in Delfzijl

Woont u in de buurt van Delfzijl en opzoek naar een kwalitatief goede aannemer die een dakkapel kan maken en uiteindelijk ook kan plaatsen? Via Dakkapellen.com kunt u in contact komen met de beste aangesloten specialisten in heel Nederland, en dus ook in de buurt van Delfzijl.

Vergunning vrij bouwen

Ook in de omgeving van Delfzijl en Delfshaven gelden de richt- en regelgeving die landelijk zijn bepaald omtrent het vergunning vrij plaatsen van een dakkapel. Per 1 november 2014 zullen de regels omtrent het aanvragen van een omgevingsvergunning drastisch veranderen. Voor dakkapellen met een breedte maat tot en met 2.5m is niet langer een vergunning nodig.

Bouwleges in de gemeente Delfzijl

Naast de richtlijnen voor het plaatsen van een dakkapel, dient u ook rekening te houden met de legeskosten die uw gemeente in rekening brengt. In de buurt van Delfzijl en Delfshaven is het volgende tarief van toepassing: € 51,65 geldt als minimum bedrag dat wordt aangevuld met een percentage van 1.98% over de totale bouwkosten. Het tarief dat u moet betalen in Delfzijl ligt ver onder het landelijk gemiddelde.

Nog vragen of onduidelijkheden?

Heeft u nog vragen over de manier waarop Dakkapellen.com werkt of wilt u het een en ander verduidelijk terug zien? Voor een specifieke vraag raden we u aan om het speciale veld binnen het offerteformulier in te vullen. Wij zullen vervolgens de vraag doorspelen aan een van onze experts, waardoor u altijd een antwoord krijgt waarmee u iets kunt.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Delfzijl