• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel voor woning in Geleen

Een dakkapel is een mooie manier om extra ruimte te creëren in je woning. Het is een investering met een aardige kostprijs, maar het betekent ook een flinke waardevermeerdering voor je woning. In een krimpgebied zoals Geleen kun je jouw woning hierdoor uiteindelijk makkelijker verkocht krijgen. Hieronder lees je alles over het laten plaatsen van een dakkapel in Geleen en hoe je gemakkelijk meerdere gratis dakkapel-offertes kunt aanvragen van specialisten uit Limburg.

Voordelen dakkapellen

  • Meer ruimte voor bijvoorbeeld kinderkamer of berging;
  • Meer licht in de woning;
  • Waardemeerdering huis;
  • Mogelijk betere isolatie dus minder stookkosten

Nadelen dakkapellen

  • Kosten kunnen oplopen afhankelijk van materiaal en grootte;
  • Mogelijk een vergunning nodig;
  • Flinke verbouwing.

Wat kost een dakkapel in Geleen?

Wat moet jij betalen voor het plaatsen van een dakkapel in Geleen? De kosten zijn afhankelijk van bijvoorbeeld de grootte, de materialen, het type dakkapel, de mate van afwerking en de vraag of je kiest voor prefab. Gemiddeld kost een dakkapel tussen de 2.000 en 9.000 euro. Als je graag goedkoop uit wilt zijn, zijn er mogelijkheden om te besparen. Door meerdere offertes van dakkapel-specialisten te vergelijken, weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Vergelijken aannemers Limburg

Voor zo’n grote investering wil je natuurlijk online de prijzen van meerdere aannemers vergelijken. Op Dakkapellen.com vraag je met één actie tot wel vijf gratis en geheel vrijblijvende offertes van specialisten in dakkapellen uit Midden-Limburg en Zuid-Limburg aan. Als je de prijsopgaven binnen hebt, kun je gemakkelijk alle informatie naast elkaar leggen. En aldus de aannemers onderling vergelijken op zaken als prijs en kwaliteit.

Soorten en maten dakkapellen

Voor jouw woning in Sittard-Geleen of omgeving, kun je kiezen uit dakkapellen in alle soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld een dakkapel met plat dak, schuin dak of punt dak nemen, of een nokverhoging of dakkapel over twee verdiepingen. Ook qua formaat valt er veel te kiezen, dakkapellen kunnen tot wel 10 meter groot zijn. Let er wel op dat dakkapellen die geen plat dak hebben, van een zeker formaat zijn en op een bepaalde plek zijn geplaatst, een vergunning nodig hebben. Op onze pagina over dakkapel-vergunningen lees je hier meer over.

Materialen voor een dakkapel

Een groot deel van het kostenplaatje van een dakkapel wordt bepaald door de gebruikte materialen. Als basismateriaal kiezen Nederlanders vaak voor hout, kunststof of polyester en – in mindere mate – zink. Met name kunststofsoorten zoals Trespa en Keralit zijn populair. Ze hebben namelijk een uitstekende isolatiewaarde, je hoeft nauwelijks tijd te steken in onderhoud en schoonmaak en ze hebben een lange levensduur.

Extra opties voor een dakkapel

Wil jij een aannemer uit de regio Geleen een dakkapel laten bouwen? Denk dan goed na over extra opties en accessoires. In Limburg zijn er gemiddeld meer zonuren per jaar, aldus wordt het aantrekkelijker om zonwering te nemen. Als extra optie kun je ook kiezen voor hoog rendementsglas (HR++). Dit soort glas houdt in de winter de kou buiten, terwijl het in de zomer binnen niet te warm wordt. Denk verder ook goed na over eventuele boeidelen.

Dakkapel-specialisten uit Geleen en omgeving

Je ontvangt gemakkelijk meerdere gratis offertes van dakkapel-specialisten uit de omgeving van Geleen. Aangezien er geen verplichtingen bij komen kijken, kun jij altijd nog beslissen of je een dakkapel neemt of niet. Bij het aanvragen kun je aangeven wat je precies in gedachten hebt.

Vergelijken van offertes en kiezen beste deal

De offertes die je ontvangt, gaan in op al jouw eisen wat betreft model, materiaal en extra opties. Na het vergelijken is het verstandig om minimaal twee aannemers vrijblijvend bij jou thuis uit te nodigen. Ze kunnen je dan advies geven en eventueel de prijsopgave bijstellen op basis van de omstandigheden. Jij vergelijkt de bedrijven en offertes met elkaar en kiest uiteindelijk de beste deal.

Vraag gratis dakkapel-offertes aan van aannemers uit regio