• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Boxtel

Dakkapel laten plaatsen in Boxtel

Opzoek naar een dakkapel aannemer die werkzaam is in de buurt van Boxtel? Dakkapellen.com heeft een netwerk dakkapel specialisten die ook in de omgeving Boxtel actief zijn. Bij ons kunt u terecht voor aannemers die u in gehele bouwproces zullen ondersteunen. Voor alle facetten tussen het advies en het daadwerkelijk plaatsen van een dakkapel bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een gratis offerte aan via ons offerteformulier of neem direct contact op met een van onze medewerkers.

Zonder vergunning bouwen in Boxtel

In Boxtel gelden precies de zelfde basisregels omtrent het vergunning vrij bouwen van een dakkapel als in de rest van Nederland. Vanaf november 2o14 zullen de regels een stuk eenvoudiger worden. Zo hoeft u niet langer een bouwvergunning aan te vragen voor een dakkapel met een breedte maat van 2.5 meter. U kunt dus nog sneller genieten van de voordelen die een dakkapel met zich te weeg brengen. Zover wij weten gelden de onderstaande regels voor het aanvragen van een vergunning nog steeds:

  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel worden geplaatst;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook niet worden voorzien van een dakkapel.

Bouwleges in de gemeente Boxtel

Een verplicht onderdeel bij grotere verbouwing zoals bij een dakkapel plaatsing zijn bouwleges. Deze leges dient u af te dragen aan de gemeente waar u woont. Iedere gemeente heeft zijn eigen manier om het tarief te berekenen, zo ook in Boxtel. Wanneer u een dakkapel wilt laten plaatsen dient u een bedrag van €184 af te dragen aan de gemeente.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen over de manier waarop Dakkapellen.com precies te werk gaat of zijn er nog onduidelijkheden over het aanvraagproces?Vul ons offerteformulier in en kom eenvoudig in contact met specialisten in uw regio.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Boxtel