• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Dongen

Dakkapel laten plaatsen in Dongen

Dongen is een kleine plaats gelegen tussen Waalwijk, Tilburg en Breda. Omdat het is gelegen tussen deze grotere steden is er een groot aanbod aan aannemers in de buurt van Dongen. Ook het netwerk van Dakkapellen.com is aanwezig in de buurt van Dongen. Omdat wij verschillende aannemers binnen ons netwerk hebben, kunnen wij altijd een aannemer vinden die uw wensen kan vervullen. Zo hebben wij in de buurt van Dongen al eens een dakkapel geplaatst op een schuin dak met mooie zonwering. Ook hebben wij voor een aantal klanten een zeer stevige en duurzame zinken dakkapel opgeleverd.

Aannemer dakkapel Dongen

Het is zeer aan te raden om altijd een aannemer in dienst te nemen wanneer u een dakkapel wenst te plaatsen. Buiten het feit dat een aannemer het volledige proces van vergunningaanvraag voor u kan overnemen, hebben zij ook veel ervaring met verschillende dakkapellen. Een aannemer kan u voorzien van alle nodige informatie en tips bij het plaatsen van een dakkapel. Tot slot heeft een aannemer alle vergunningen die nodig zijn voor het plaatsen van een dakkapel. Zo moet er vaak een kraan worden gebruikt voor het plaatsen en deze mag alleen bestuurd worden door iemand met vergunning.

Vergunning vrij dakkapel

In sommige gevallen is het door de Nederlandse overheid toegestaan om vergunningvrij een dakkapel te plaatsen. Dit scheelt u niet alleen veel kosten in de vorm van leges, maar het scheelt ook een hoop papierwerk. U dient aan de volgende voorwaarden te doen om vergunningvrij een dakkapel te mogen plaatsen:

  • De dakkapel heeft een plat dak;
  • Maximale hoogte van de dakkapel is 1,75 meter;
  • De dakkapel komt tussen de 0,5-1,00 meter vanaf de daknok;
  • De ruimte tussen de zijkant van de dakkapel en de dakrand mag niet meer dan 0,5 meter zijn;
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel geplaatst worden;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook worden voorzien van een dakkapel.

Gratis offertes aanvragen

Wanneer u direct in contact wilt komen met een aannemer in Dongen, dan bent u aan het juiste adres. Dakkapellen.com heeft een landelijk netwerk aan aannemers, die ook werkzaam zijn in Dongen. Door het contactformulier in te vullen, krijgt u binnen enkele werkdagen tot wel 5 offertes toegestuurd. Op deze manier kunt u zelf kiezen welke aannemer het beste bij uw wensen past. Vul direct het contactformulier in!

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Dongen