• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Etten-Leur

Dakkapel laten plaatsen in Etten-Leur

Etten-Leur is gelegen ten westen van Breda en ligt dus in dikbevolkt gebied. Omdat Etten-Leur in dichtbevolkt gebied ligt, zijn er ook veel aannemers die actief zijn binnen deze regio. Het netwerk van aannemers dat zich aangesloten heeft bij Dakkapellen.com is ook actief in Etten-Leur. Eerder plaatsten wij in uw regio al een dakkapel met een puntdak, die volledig was gemaakt van hout.

Aannemer dakkapellen Etten-Leur

Dakkapel in Etten-LeurWanneer u erover denkt om een dakkapel te laten plaatsen, dan is het altijd verstandig zo snel mogelijk contact op te nemen met een aannemer. Op deze manier krijgt u een goed idee van wat een dakkapel u gaat kosten en kan een aannemer u voorzien van de juiste adviezen. Een eerste gesprek met een aannemer is altijd vrijblijvend, via Dakkapellen.com krijgt u zelfs eerst een offerte toegestuurd. Zo kunt u zelf beslissen wie u thuis uitnodigt. Buiten advies en prijsopgave, kan een aannemer u ook helpen met het aanvragen van eenvergunning. Omdat onze aannemers ervaring hebben met het aanvragen van een vergunning in de gemeente Etten-Leur, kunnen zij u zo snel mogelijk voorzien van alle juiste papieren. Ten slotte [dakakpel-kosten] kan een aannemer u het beste helpen met het uiteindelijke plaatsen van een dakkapel. Wij hebben meerdere keren berichten gekregen van goedkope aannemers die een dakkapel plaatsten, maar dit niet goed deden. Lekkages en andere ongemakken zorgden ervoor dat er opnieuw een dakkapel geplaatst moet worden. De aannemers van Dakkapellen.com zijn allemaal gescreend en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. U hoeft dus niet bang te zijn dat er slecht werk wordt geleverd of dat er onrealistische prijsopgaven aan u worden verstuurd.

Vergunning dakkapel Etten-Leur

In heel Nederland kunt u ongeveer uitgaan van de richtlijnen uit de WABO voor het aanvragen van uw vergunning. Mocht de dakkapel niet aan deze eisen voldoen dan moet deze nog apart door de welstandscommissie beoordeeld worden. Enkele van de richtlijnen:

  • De eerste geplaatste dakkapel in de omgeving geldt als trendsetter en die grote moet aangehouden worden.
  • Het is niet toegestaan een dakkapel te plaatsen op een bijgebouw, aan- of uitbouw bij uw woning.
  • Een dakkapel mag niet breder zijn dan 50% van het dakvlak.
  • De afstand van de onderkant van de dakkapel tot de dakgoot moet minimaal 0,5 meter en maximaal 1 meter zijn.
  • De minimale afstand tot de dakgoot, de zijkanten en bovenkant is 0,5 meter.
  • De maximale hoogte van een dakkapel is 1,75 meter op de voorgevel.
  • Daarnaast zijn er nog andere voorwaarden voor bijvoorbeeld monumentale panden.

Wilt u exact weten wat de richtlijnen zijn? Dan is het altijd verstandig om contact op te nemen met een dakkapel specialist van Dakkapellen.com!

Dakkapel offertes Etten-Leur

Wilt u graag in contact komen met aannemers in Etten-Leur? Dat kan! Vul direct het contactformulier in en ontvang tot wel 5 offertes thuisgestuurd door onze aannemers!

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Etten-Leur