• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Geldrop

Dakkapel laten plaatsen in Geldrop

Geldrop is gelegen ten oosten van Eindhoven. Omdat het zich zo dichtbij Eindhoven bevindt, zijn er ook veel grote aannemers actief in Geldrop. Ook binnen het netwerk van Dakkapellen.com zijn veel verschillende aannemers actief, die ook dakkapellen plaatsen in Geldrop. Onze specialisten plaatsten in uw regio al eerder dakkapellen die volledig waren gemaakt van Prefab en deze zijn afgewerkt met mooie rolluiken.

Dakkapel aannemers in Geldrop

Het is misschien lastig voor u, als inwoner van Geldrop, om de juiste aannemer te vinden voor het plaatsen van uw dakkapel. Wij zien steeds meer dat er in en rondom grote steden, veel aannemers actief zijn die niet de gewenste kwaliteit leveren. Lekkages en tocht kunnen hier een gevolg van zijn. De aannemers van Dakkapellen.com voldoen allemaal aan onze kwaliteitseisen. Dit houdt in dat zij alle benodigde vergunningen, machinerie en kennis hebben om een dakkapel op de juiste manier te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk deze te laten plaatsen in verschillende materialen. Buiten deze kwaliteit, staat ook service bij ons in een hoog vaandel. Onze aannemers sturen u altijd vrijblijvend een offerte en willen ook graag vrijblijvend langskomen voor een adviesgesprek. Daarnaast helpen zij u met het aanvragen van een vergunning. Zij weten precies wat er nodig is voor een vergunning en doen graag de aanvraag voor u.

Vergunning dakkapel Geldrop

In heel Nederland kunt u ongeveer uitgaan van de richtlijnen uit de WABO voor het aanvragen van uw vergunning. Mocht de dakkapel niet aan deze eisen voldoen dan moet deze nog apart door de welstandscommissie beoordeeld worden. Enkele van de richtlijnen:

  • De eerste geplaatste dakkapel in de omgeving geldt als trendsetter en die grote moet aangehouden worden.
  • Het is niet toegestaan een dakkapel te plaatsen op een bijgebouw, aan- of uitbouw bij uw woning.
  • Een dakkapel mag niet breder zijn dan 50% van het dakvlak.
  • De afstand van de onderkant van de dakkapel tot de dakgoot moet minimaal 0,5 meter en maximaal 1 meter zijn.
  • De minimale afstand tot de dakgoot, de zijkanten en bovenkant is 0,5 meter.
  • De maximale hoogte van een dakkapel is 1,75 meter op de voorgevel.
  • Daarnaast zijn er nog andere voorwaarden voor bijvoorbeeld monumentale panden.

Wilt u exact weten wat de richtlijnen zijn? Dan is het altijd verstandig om contact op te nemen met een dakkapel specialist van Dakkapellen.com!

Dakkapel offertes Geldrop

Woont u in Geldrop en bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een dakkapel? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met een aannemer door het contactformulier in te vullen. Uw aanvraag versturen wij naar maximaal 5 aannemers in de buurt, deze versturen u dan op basis van uw informatie een offerte. Vervolgens kunt u de beste aannemer kiezen. Neem direct contact op!

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Geldrop