• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Helmond

Dakkapel laten plaatsen in Helmond

Bent u opzoek naar een geschikte partij die u kan helpen bij het plaatsen van een dakkapel? Dakkapellen.com heeft veel aangesloten specialisten in de buurt van Helmond die dit voor u kunnen realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Bekijk direct onze voorbeelden of bekijk de informatie over de verschillende opties op onze site. U kunt uiteraard ook gratis prijsopgaven aanvragen via ons offerteformulier, waardoor het gemakkelijker wordt om de best mogelijke keuze te maken.

Vergunning nodig?

Heeft u wel of niet een omgevingsvergunning nodig voor het laten plaatsen van een dakkapel? Om dit te bepalen moet er worden gekeken naar zowel de landelijke richtlijnen als de regels die specifiek gelden voor de gemeente Helmond. In vrijwel alle gevallen zullen de landelijke richtlijnen worden gebruikt in de gemeente Helmond. Deze richtlijnen zullen vanaf november 2014 flink veranderen, wat gunstig uitpakt voor u de klant. Voor een dakkapel met een breedte maat van 2.5 meter hoeft u niet meer een omgevingsvergunning aan te vragen.

Via het omgevingsloket van de overheid kunt u uw specifieke situatie beschrijven. U krijgt direct na het invullen van deze vragen te zien welke vervolgstappen u eventueel moet nemen om uw verbouw plannen alsnog goed gekeurd te krijgen.

Bouwleges Helmond

Een onderdeel dat per gemeente verschilt is het tarief dat u moet afdragen aan leges. In de gemeente Helmond is de volgende kostenstructuur van kracht namelijk: een percentage van 3.5% van de bouwkosten met een minimum bedrag van € 300,-. Dit laatst genoemde bedrag is in het geval van een dakkapel meer regel dan uitzondering.

Heeft u nog vragen of opmerkingen

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over de werkwijze van Dakkapellen.com is het mogelijk om contact met ons op te nemen. Uw vraag kunt u telefonisch aan een van onze medewerkers stellen, per mail of door het offerteformulier in te vullen. Binnen dit formulier is er namelijk ruimte vrijgehouden waar u uw specifieke situatie of vraag kunt stellen.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Helmond