• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Mierlo

Dakkapel laten plaatsen in Mierlo

Mierlo is een klein plaatsje dat gelegen is in de buurt van Eindhoven. Omdat Eindhoven een dichtbevolkt gebied is, is het voor aannemers een zeer gunstige regio om werkzaam te zijn. Ook de aannemers van Dakkapellen.com zijn werkzaam in de regio Eindhoven. Wij plaatsten in de regio Mierlo al meerdere keren dakkapellen tot wel 6 meter. Daarnaast hebben wij ook verschillende nokverhogingen gerealiseerd.

Aannemer dakkapel Mierlo

Wanneer u een dakkapel wilt plaatsen in de regio Mierlo, dan is het ten alle tijden belangrijk om eenaannemer in te schakelen. Allereerst weet een aannemer in uw regio precies hoe er een vergunning aangevraagd dient te worden en waar deze aanvraag aan moet voldoen. De aannemers kunnen het volledige aanvraagtraject voor u overnemen. Daarnaast ziet een aannemer direct op welke plaats in uw woning de dakkapel het best tot zijn recht komt. Tot slot heeft u voor het plaatsen van een dakkapel veel machines en vergunningen nodig. De aannemers die zich hebben aangesloten bij dakkapellen.com hebben allemaal de juiste vergunningen en het vakmanschap dat nodig is voor het plaatsen van een kwalitatieve dakkapel.

Zonder vergunning een dakkapel plaatsen

In sommige gevallen is het door de Nederlandse overheid toegestaan om vergunningvrij een dakkapel te plaatsen. Dit scheelt u niet alleen veel kosten in de vorm van leges, maar het scheelt ook een hoop papierwerk. U dient aan de volgende voorwaarden te doen om vergunningvrij een dakkapel te mogen plaatsen:

  • De dakkapel heeft een plat dak;
  • Maximale hoogte van de dakkapel is 1,75 meter;
  • De dakkapel komt tussen de 0,5-1,00 meter vanaf de daknok;
  • De ruimte tussen de zijkant van de dakkapel en de dakrand mag niet meer dan 0,5 meter zijn;
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel geplaatst worden;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook worden voorzien van een dakkapel.

Dakkapel offertes

Wanneer u direct contact wilt hebben met een aantal kwalitatieve aannemers bij u in de buurt, dan is het slim om contact op te nemen via Dakkapellen.com. Wij versturen uw aanvraag namelijk naar een aantal aannemers in de buurt en deze sturen u een offerte. Op deze manier kunt u direct prijzen vergelijken en de beste keuze maken. Vul direct het contactformulier in en ontvang offertes voor een dakkapel in Mierlo!

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Mierlo