• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Vught

Dakkapel laten plaatsen in Vught

Bent u woonachtig in Vught en wilt u meer ruimte in uw huis? Een dakkapel laten bouwen zou dan zomaar iets voor u kunnen zijn. Een dakkapel op uw woning zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor meer lichtinval, wat de waarde van uw huis absoluut zal laten stijgen. De mogelijkheden voor een dakkapel zijn eindeloos. U heeft de keuze uit verschillende materialen als hout, kunststof, zink of polyester en verschillende modellen en uitvoeringen. Uiteraard kent elke aanbieder verschillende prijzen en gebruiken ze verschillende materialen. Vergelijk de kosten per aanbieder door gratis 5 verschillende vrijblijvende offertes aan te vragen.

Vergunningsvoorwaarden in Vught

Een dakkapel laten plaatsen is qua omgevingsvergunning in elke gemeente weer net iets anders. In de regio Vught is dit ook het geval. De voorwaarden voor het plaatsen moeten overéén komen met het bestemmingsplan. Vaak heeft u hier nog wel wat speling bij. Voor het vergunningsvrij plaatsen van een dakkapel gelden de volgende regels:

  • De dakkapel wordt geplaatst aan de achterzijde aan de niet-straatkant.
  • De dakkapel heeft een plat dak.
  • Gemeten vanaf de voet van de dakkapel mag deze niet hoger zijn dan 1.75 meter.
  • De onderkant ligt meer dan 50 centimeter, maar minder dan 1 meter boven de dakvoet.
  • De bovenkant van de dakkapel ligt meer dan 50 centimeter onder de daknok.
  • De zijkanten liggen meer dan 50 centimeter van de zijkanten van het dakvlak.
  • De woning moet in uw eigen bezit zijn. Deze regels gelden niet voor tijdelijke woningen als een woonwagen of woonkeet. De regels gelden ook niet voor vakantiehuisjes of andere soorten woningen die niet permanent bewoond mogen worden.
  • Woningen die zijn aangewezen als monument of zijn aangewezen als beschermd stads- of dorpsgezicht komen niet in aanmerking.

Vraag dit echter altijd na in uw gemeente. Soms zijn er ook uitzonderingen voor het vergunningsvrij plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde van uw woning. Heeft u toch een vergunning nodig voor de gemeente Vught? Dan moet u rekening houden met de kosten bij het aanvragen hiervan.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Vught

Heeft u interesse gekregen in de vele mogelijkheden dat een dakkapel u kan bieden? Vraag via dakkapellen.com vrijblijvend 5 verschillende gratis offertes aan van specialisten uit uw eigen regio. Zo kunt u de verschillende aanbieders gemakkelijk met elkaar vergelijken. Vergroot de ruimte in uw huis met een topkwaliteit dakkapel via dakkapellen.com.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Vught