• Duizenden tevreden klanten
 • Vergelijk gecontroleerde specialisten
 • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Heemskerk

Dakkapel laten plaatsen in Heemskerk

Heemskerk is een plaats gelegen aan het water tussen Alkmaar en Amsterdam in. Omdat Heemskerk is gelegen in relatief dichtbevolkt gebied, zijn er veel aannemers actief die een dakkapel voor u kunnen plaatsen. Via Dakkapellen.com komt u in contact met deze aannemers. Onze specialisten plaatsten al verschillende dakkapellen in de regio Heemskerk, waaronder een dakkapel van 6 meter met prachtige rolluiken.

Dakkapel aannemer Heemskerk

Wanneer u een dakkapel wilt laten plaatsen, is het altijd aan te raden om zo snel mogelijk contact op te nemen met deze aannemer. Zij kunnen u namelijk niet alleen bijstaan bij de uiteindelijke bouw van uw dakkapel. De aannemers van Dakkapellen.com voldoen allemaal aan onze servicevoorwaarden en bieden u daarom ook de volgende diensten:

 • Advies: Het kan natuurlijk zo zijn dat u niet precies weet hoe uw dakkapel eruit moet gaan zien. Onze dakkapel specialisten helpen u graag met advies. Dit kan bijvoorbeeld gaan over welk materiaal u het beste kunt gebruiken, waar de dakkapel geplaatst moet worden en hoe groot de dakkapel kan worden.
 • Vergunningaanvraag: Omdat onze dakkapel aannemers in Heemskerk veel ervaring hebben, weten zij ook alles van het aanvragen van vergunningen in uw gemeente. Zij nemen de vergunningaanvraag van u over en besparen u daarmee een hoop administratie.
 • Garantie: Omdat wij er zeker van zijn dat onze aannemers de beste kwaliteit leveren, bieden wij u altijd een garantie tot 15 jaar aan. Dit houdt in dat wij voor u verzekeren dat al de gebruikte materialen altijd van goede kwaliteit zijn en dat de dakkapel door een deskundige aannemer wordt geplaatst.

Vergunning dakkapel Heemskerk

Dakkapel HeemskerkDe kosten en voorwaarden voor het verkrijgen van een omgevingsvrije vergunning verschillen doorgaans sterk in Nederland. Wel heeft de overheid om het makkelijker te maken een aantal richtlijnen opgesteld waaraan uw woning moet voldoen. In Nederland is het daarnaast niet altijd nodig om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een dakkapel. Hieronder zullen we deze voorwaarden die landelijk gelden met u doornemen:

 • In uw wijk is de eerste dakkapel bepalend en daarom trendsetter;
 • De dakkapel mag niet breder zijn dan de helft van uw dakvlak;
 • De maximale hoogte van een dakkapel is vastgesteld op 1.75 meter;
 • Een dakkapel mag niet worden geplaatst op een bij- of aanbouw;
 • Op een woning met een tijdelijk karakter (vakantiewoning) mogen helaas geen dakkapel op geplaatst worden.

Er kunnen voor uw woning speciale regels gelden met betrekking tot een dakkapel vergunning. Wilt u zekerheid over het aanvragen van een vergunning? Neem dan contact op door een offerte op te vragen. Onze specialisten helpen u graag met het aanvragen van uw vergunning.

Dakkapel offertes Heemskerk

Wanneer u graag aannemers van dakkapellen in Heemskerk wilt vergelijken, dan bent u bij Dakkapellen.com aan het juiste adres. Onze werkwijze is als volgt:

 1. U vult ons contactformulier in.
 2. Uw aanvraag wordt verstuurd naar onze aannemers.
 3. Onze aannemers sturen u een offerte toe.
 4. U nodigt (één van) onze aannemers uit voor een eerste gesprek.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Heemskerk