• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Naarden

Dakkapel laten plaatsen in Naarden

Bent u woonachtig in de gemeente Naarden en opzoek naar een bedrijf die u kan helpen bij het plaatsen van een dakkapel en u waar nodig advies kan geven? Dakkapellen.com adviseert en faciliteert klanten bij het vinden van de best mogelijke partijen in uw omgeving. Wij hebben door de jaren heen een uitgebreid netwerk dakkapel specialisten opgebouwd, die u op korte termijn kunnen helpen. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die Dakkapellen.com u kan bieden? Bekijk alvast de dakkapel voorbeelden op onze website of vraag direct gratis en vrijblijvend offertes aan.

Omgevingsvergunning nodig?

In de gemeente Naarden gelden de landelijk overeengekomen richtlijnen voor het vergunning vrij plaatsen van een dakkapel. Vanaf 1 november zullen deze regels veranderen in het voordeel van u als consument. De richtlijnen die landelijk gelden worden namelijk versoepeld, waardoor niet alle vergunningsaanvragen gecontroleerd hoeven worden door de gemeente. Zo kunt u binnenkort zonder vergunning een dakkapel met een breedte maat van 2 .5 meter laten plaatsen op uw woning.

Bouwleges in Naarden

Een onderdeel die altijd terugkomt bij een dakkapel verbouwing zijn de leges kosten. De leges moeten worden afgedragen aan de gemeente waar u woont. In de gemeente Naarden zijn de volgende condities van toepassing: indien de bouwkosten minder dan € 5.000,- bedragen dient u een bedrag van € 180,15 te betalen. Wanneer de bouwkosten meer dan 5.000 euro bedragen moet u per 500 euro een additioneel bedrag van €17,40 betalen.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de werkwijze van Dakkapellen.com of wilt u gewoon in contact komen met de beste partij in uw regio? Neem direct contact op met een van onze medewerkers of vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Naarden