• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Volendam

Dakkapel laten plaatsen in Volendam

Woont u in de gemeente Edam-Volendam en bent u opzoek naar een aannemer die instaat is om een dakkapel naar uw wensen te plaatsen op het dak van uw woning? Dakkapellen.com is actief in heel Nederland en dus ook in de Noord-Hollandse dorpen Volendam en Edam. Bekijk direct de voorbeelden op onze website of vraag direct gratis offertes aan via ons offerteformulier.

Vergunning vrij bouwen

In de gemeente Edam-Volendam zijn de richtlijnen van kracht die landelijk zijn vastgesteld. Per 1 november 2014 zullen de regels voor het verkrijgen van een vergunning voor een dakkapel drastisch veranderen. Zo hoeft u voor een dakkapel met een breedte maat van 2.5 meter geen omgevingsvergunning meer te hebben. Voor alle regels en voorwaarden is het verstandig om ons blog artikel of de website van uw gemeente te bekijken. Ook is het mogelijk om uw bouwplannen online te toetsen, waardoor u direct weet wat er van u wordt verwacht.

Bouwleges in de gemeente Edam- Volendam

Een onderdeel waar u altijd mee te maken heeft bij het laten plaatsen van een dakkapel of andere soortgelijke verbouwingen zijn bouwleges van toepassing. In de gemeente Edam-Volendam is het volgende van toepassing: indien de bouwkosten minder dan € 500.000 bedragen geldt er een percentage van 3 %, met een minimum van € 300,00,-.

Werkwijze Dakkapellen.com

Dakkapellen.com pakt de zaken graag anders aan. Wij hebben het vergelijkingsproces van offerte aanvragen voor dakkapellen een stuk overzichtelijker en efficiënter gemaakt. U maakt binnen het offerteformulier of aan een van onze medewerkers uw wensen kenbaar. Wij zullen vervolgens uw aanvraag koppelen aan de beste vijf partijen uit uw buurt. Zij zullen u vervolgens een prijsopgave opsturen en u de mogelijkheid geven om een adviesgesprek in te plannen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de manier waarop Dakkapellen.com werkt? Vul ons offerteformulier in en kom eenvoudig in contact met specialisten in uw regio.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Volendam