• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Dakkapel extra accessoires

Bij het plaatsen van een dakkapel heb je de mogelijkheid om extra opties toe te voegen.

Wanneer je een dakkapel laat plaatsen, heb je de mogelijkheid om extra opties toe te voegen. Je kunt bij deze opties denken aan elektrische rolluiken, zonnepanelen, ramen en kozijnen.

Traditioneel geplaatst

traditioneel dakkapel
Traditionele dakkapellen worden op locatie gebouwd. Deze dakkapellen kun je geheel naar eigen wens samenstellen.

Kozijnen

dakkapel draaikiepraamAls je kozijnen wilt plaatsen, heb je de keuze uit verschillende materialen: kunststof, hout, aluminium en staal.

Binnenzijde afwerking

binnenzijde dakkapel
De binnenkant van de dakkapel wordt niet standaard afgewerkt, maar dit is wel mogelijk. De binnenzijde kan naar jouw wens worden afgewerkt.

Prefab geplaatst

prefab dakkapel
Een prefab dakkapel wordt snel geplaatst. Binnen één dag heb je jouw gewenste dakkapel op je woning en geniet je al van de extra ruimte op zolder.

Buitenkant afwerking

buitenkant afwerking
Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om de afwerking van de buitenkant. Je hebt de keuze uit diverse materialen en kleuren.

Zonnepanelen

dakkapel zonnepanelenPlaats zonnepanelen op je dakkapel. Hierdoor bespaar je flink op je energiekosten op een duurzame en milieuvriendelijke manier.

Boeidelen

Met boeidelen geef je jouw dakkapel een geheel andere uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke of moderne look. Boeidelen zijn ideaal voor een mooie afwerking van de dakkapel.

Ramen

ramen dakkapelEr zijn verschillende ramen waaruit je kunt kiezen als toevoeging. Denk hierbij aan draaikiepramen en valramen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende typen glas, zoals HR++ glas.

Rolluiken

Dakkapel met rolluikPlaats elektrische rolluiken aan de buitenkant van je dakkapel. Rolluiken verduisteren je zolder en kunnen daarnaast zonwerend werken.

Zonwering

dakkapel zonweringZonwering verduistert jouw zolderkamer en zorgt ervoor dat de warmte of kou buiten blijft. Zonwering wordt ook wel als een rolluik geplaatst.

Airco

Dakkapel met aircoKies ervoor om een airco in je dakkapel te bouwen. Zo zorg je voor verkoeling en ventilatie. Ontdek alle mogelijkheden voor airconditioning op zolder.

Lichtkoepel

lichtkoepel dakkapelLichtkoepels zorgen voor extra lichtinval op zolder. Deze lichtkoepels in het dak van de dakkapel zijn beschikbaar in diverse soorten en afmetingen.

Kleuren

dakkapel antraciet
Een dakkapel kan in verschillende kleuren geplaatst worden. Denk hier bijvoorbeeld aan antraciet, wit of groen. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Vergelijk prijzen van experts in de regio

Kosten opties bij dakkapel

Opties Prijs*

Kunststof draaikiepraam

v.a. € 125,- per stuk
Meranti draaikiepraam v.a. € 200,- per stuk
Rooster of hor v.a. € 80,- per stuk
Elektrische rolluiken v.a. € 215,- per meter
Kunststof boeidelen v.a. € 60,- per meter

* Meerprijs bij plaatsing van een complete dakkapel.