• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Afwerking dakkapel buitenkant

Er zijn veel mogelijkheden om de buitenkant van een dakkapel af te werken. Denk hierbij aan de kozijnen, de zijwangen en het boeideel. Deze onderdelen kunnen van diverse materialen worden gemaakt en zijn in meerdere kleuren en stijlen leverbaar.

Dakkapel incl. buitenzijde afwerking?

Meer opties voor optimaal comfort

Wanneer je een dakkapel laat plaatsen, is deze standaard voorzien van kozijnen en ramen. Je kunt echter wel kiezen voor aparte ramen, zoals een draaikiepraam. Het is ook mogelijk om rolluiken of zonwering voor de ramen te plaatsen.

Kosten van afwerking buitenkant

Het is lastig om een prijs te noemen voor het afwerken van de buitenkant van de dakkapel. Er zijn verschillende opties, die ieder hun eigen kosten met zich meebrengen. In onderstaande tabel vind je enkele opties plus de bijbehorende prijzen.

Kosten extra opties dakkapel

Opties bij nieuwe dakkapel Prijs*

Kunststof draaikiepraam

v.a. € 125,-
Meranti draaikiepraam v.a. € 200,-
Rooster of hor (per stuk) v.a. € 80,-
Elektrische rolluiken (per meter) v.a. € 215,-
Boeidelen (per meter) v.a. € 60,-

*Meerprijs bij complete, nieuwe dakkapel.

Merken voor afwerking buitenkant

Er zijn verschillende materialen en merken waaruit je kunt kiezen bij de afwerking van dakkapellen. Qua kunststof afwerking wordt het materiaal van de onderstaande merken veelvuldig gebruikt.

Keralit

Keralit is een duurzame kunststof, gemaakt van gerecyclede kunststoffen. Deze kunststof behoudt zijn vorm en is onderhoudsarm. Je hebt de keuze uit meer dan 30 kleuren.

Trespa

Trespa wordt veel gebruikt voor de bekleding van dakkapellen en boeidelen. Deze kunststof is duurzaam en gemakkelijk te bewerken. Je hebt de keuze uit meer dan 60 kleuren.

VEKA Kozijnen

VEKA-kozijnen zijn kunststof kozijnen van een topkwaliteit. De kozijnen zijn onderhoudsarm en werken zowel isolerend als inbraakwerend.

Gratis offertes aanvragen voor dakkapel inclusief afwerking

Wil je een dakkapel waarvan de buitenzijde volledig is afgewerkt? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan. Kom in contact met regionale specialisten en vergelijk prijsoffertes. Vind de beste deal en bespaar tot wel 45%.