• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Groen witte dakkapel

Het is niet zomaar mogelijk om iedere kleur dakkapel op je woning te plaatsen. Er zijn een aantal kleuren die in bijna alle gevallen wel zijn toegestaan. Groen en wit zijn hier twee voorbeelden van.

RAL kleuren: groen en wit

In de meeste gevallen heb je de keuze uit 16 RAL kleuren. RAL is een coderingssyteem voor kleuren. Dit systeem wordt vooral gebruikt in de bouw en verkeersveiligheid. Voor dakkapellen voeren dus 16 kleuren de boventoon. Mosgroen en dennegroen behoren tot deze kleuren. Ivoor, reinwit, wit en crème zijn de wittinten die mogelijk zijn.

Groen-witte dakkapel laten plaatsen?

Dakkapel met groen-wit

Groen en wit zijn twee traditionele kleuren voor een dakkapel. Deze kleuren zijn voornamelijk geschikt bij een houten dakkapel of dakkapel van kunststof. Zowel groen als wit komen veelvuldig voor bij dakkapellen. Je kunt deze kleuren gezamenlijk gebruiken, maar ook afzonderlijk worden groen en wit veel toegepast op dakkapellen.

Ontvang tot wel 5 gratis offerts

Wil je een groen witte dakkapel laten plaatsen op je woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met geschikte specialisten. De bedrijven waaraan jij wordt gekoppeld, nemen telefonisch of per mail contact met je op. Je vergelijkt zelf de bedrijven met elkaar en kiest voor de specialist die het beste bij je past.