• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel met zonwering

Heb je een nieuwe dakkapel en schijnt de zon recht naar binnen? Dan is het plaatsen van zonwering een goede optie. Bij zonwering kun je denken aan een zonnescherm of een (elektrisch) rolluik. Laat direct zonwering inbouwen bij de plaatsing van je dakkapel en bespaar op de kosten.

Dakkapel met zonwering plaatsen

Voordelen zonwering

  • Verduistert de zolder
  • Zorgt voor goede isolatie

Nadelen zonwering

  • Meerprijs aan verbonden

Kosten dakkapel met zonnescherm

Er zijn meerdere factoren van invloed op de kosten van een dakkapel met zonnescherm. De materiaalkeuze, afmeting en het model van de dakkapel spelen een rol bij de prijs. Voor een prijsindicatie raden we je daarom aan om gratis offertes aan te vragen.

Optie Prijs*
Zonwering v.a. € 215,- per meter

* Meerprijs en enkel bij een complete, nieuwe dakkapel

Voordelen inbouwscreen voor dakkapel

Zonwering is ideaal wanneer je veel op zolder aan het werk bent. In de zomer houd je de warmte buiten en in de winter blijft de verdieping op temperatuur. Zonwering werkt daarnaast vaak verduisterend, wat handig is wanneer je een slaapkamer op zolder hebt.

Vraag gratis offertes aan

Wil je een dakkapel met zonwering plaatsen? Kom dan in contact met betrouwbare, regionale specialisten en vraag gratis offertes aan. De bedrijven sturen prijsoffertes naar jou, die je vervolgens zelf kunt vergelijken. Op basis van de prijs-kwaliteitverhouding kies je het bedrijf uit dat het beste bij je past. Zo bespaar je tot wel 45%.