• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Deventer

Dakkapel laten plaatsen in Deventer

Deventer staat binnen Nederland bekend als karakteristieke, oude stad, met ruimte voor cultuur en – met name heel veel – boeken. Ieder huis heeft bovendien een verhaal en wilt u uw eigen hoofdstuk aan uw woning toevoegen, dan kunt u denken aan een uitbreiding. Dakkapellen.com staat voor u klaar met hoge kwaliteit dakkapellen!

Voorwaarden en vergunning

Denkt ook u de hoogte in? Wanneer u in een van de karakteristieke oude woningen in Deventer woont en graag een dakkapel op uw woning wilt plaatsen, dan zult u echter wel moeten voldoen aan een aantal regels. De gemeente heeft diverse regels en eisen opgesteld om de authenticiteit van de woningen te bewaren. In Deventer dient u er bijvoorbeeld rekening mee te houden dat:

  • Een dakkapel niet hoger dan 1,75 mag zijn.
  • Een dakkapel niet breder mag zijn dan de helft van de woning.

Wanneer u in een historisch pand woont, dan is het raadzaam ook te controleren of uw huis op de lijst van monumentale woningen staat. Hier zijn namelijk andere eisen en voorwaarden aan verbonden. U kunt dit online controleren via het omgevingsloket.

Dakkapellen.com kan zich echter goed voorstellen dat u er weinig tijd voor heeft zich zelf in de regelgeving te verdiepen. Daarom kunt u vrijblijvend meerdere offertes ontvangen van specialisten uit de regio Deventer. Zij zijn bekend met de eisen en regels en kunnen u daarom goed aangeven wat de mogelijkheden zijn. Doordat u meerdere offertes ontvangt, kunt u bovendien de prijzen en kosten met elkaar vergelijken. Zo weet u ook zeker dat u de beste deal voor uw dakkapel krijgt.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Deventer