• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapellen vergelijken

Wil je een dakkapel plaatsen om eindelijk meer ruimte op zolder te creëren? Dakkapellen.com is een online vergelijker van dakkapellen. Je vindt hier alle benodigde informatie over dakkapellen en vraagt daarna eenvoudig en gratis offertes aan bij diverse gerenommeerde bedrijven. Aan de hand van de volgende stappen vergelijk je dakkapellen op een slimme manier met elkaar.

Vergelijk dakkapellen

Wat is je budget?

Erg belangrijk is jouw budget wanneer je dakkapellen gaat vergelijken. Welke prijs mag een dakkapel hebben en wanneer zijn de kosten te hoog? Ontvang een kostenplaatje van één van de aangesloten bedrijven of bekijk de indicatieve prijzen.

Waar gebruik je de dakkapel voor?

Waarom wil je een dakkapel plaatsen? Wil je een extra slaapkamer, een studeerkamer of werkplek creëren? Of ga je de zolder gebruiken als opbergruimte? Je kunt dakkapellen beter vergelijken wanneer je weet waarvoor je de extra ruimte gaat gebruiken.

Welk materiaal wil je gebruiken?

Dakkapellen worden geplaatst aan de hand van verschillende materialen, zoals hout, kunststof, polyester of zink. Vergelijk de diverse materialen.

Ga je voor traditioneel of prefab?

Een andere keuze die je moet maken is de bouwwijze van de dakkapel. Laat je de dakkapel ter plekke bouwen of kies je voor een prefab dakkapel?

Hoe ziet de dakkapel eruit?

Kies voor een dakkapel die bij jouw situatie past. Vergelijk verschillende dakkapellen en ga voor de gewenste dakconstructie, afmetingen en locatie van de dakkapel op het dak.

Wil je extra opties toevoegen?

Het is mogelijk om jouw dakkapel van extra opties te voorzien. Deze accessoires kunnen decoratief zijn, maar ook een functionele waarde hebben. Rolluiken, zonwering, boeidelen of airco zijn enkele voorbeelden. Vergelijk de verschillende opties.

Vergelijk dakkapel offertes

Dakkapel voorbeelden vergelijken

Doe meer inspiratie op en bekijk onze voorbeeldenpagina. Hier vind je foto’s van verschillende mogelijkheden die je hebt wanneer je een dakkapel laat plaatsen. Zo vergelijk je snel en eenvoudig verschillende dakkapellen met elkaar.

Tot 5 gratis offertes vergelijken

Dakkapellen.com is een online dakkapellen vergelijker. Bij ons zijn enkel ervaren en betrouwbare bedrijven aangesloten, die ook in jouw regio actief zijn. Door het aanvraagformulier in te vullen, kom je in contact met verschillende specialisten. Je ontvangt vervolgens gratis en vrijblijvend offertes van deze aannemers. Je vergelijkt de offertes met elkaar en maakt zelf de keuze voor het beste bedrijf.