• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dubbele dakkapel

Wil je meer ruimte in je woning, maar is één dakkapel niet voldoende? Of heb je nu wel voldoende ruimte, maar ben je graag voorbereid op de toekomst? Plaats dan een dubbele dakkapel. Zo creëer je in één klap veel extra leefruimte.

Plaatsen dubbele dakkapel

Voordelen dubbele dakkapel

  • Voordeliger om tegelijkertijd te plaatsen
  • Veel meer extra ruimt en licht
  • Stijging waarde van woning

Nadelen dubbele dakkapel

  • Vaak vergunning nodig
  • Plaatsing kan langer dan een dag duren

Dubbele dakkapel kosten

De prijs van een dubbele dakkapel is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de materiaalkeuze, de afmetingen en de afwerking. Het is wel voordeliger om de dakkapellen tegelijkertijd te plaatsen, dan ze op verschillende tijdstippen te laten monteren.

Twee keer zoveel ruimte

Het is op verschillende manieren mogelijk om een dubbele dakkapel te plaatsen. Je kunt de dakkapellen naast elkaar plaatsen, maar ook boven elkaar. Naast elkaar is het weer mogelijk om de dakkapellen tegen elkaar aan te bouwen, of juist met wat ruimte tussen de twee dakkapellen.

Vergunning nodig?

In veel gevallen heb je voor een dubbele dakkapel een omgevingsvergunning nodig. De specialisten in ons netwerk helpen je met het regelen van de vergunning-aanvraag. Onder bepaalde voorwaarden is het wel mogelijk om zonder vergunning een dakkapel te plaatsen. Het is alleen lastig om met een dubbele dakkapel aan deze voorwaarden te voldoen.

Tot wel 5 gratis offertes

Wil je een dubbele dakkapel op je woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan. Zo kom je met maximaal 5 regionale specialisten in contact. Je ontvangt prijsopgaven van deze bedrijven en vergelijkt deze offertes op basis van prijs-kwaliteitverhouding. Je kiest zelf de beste deal. Deze manier van vergelijken kan je een besparing opleveren tot wel 45%.​​​​​​​