• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Baarn

Dakkapel laten plaatsen in Baarn

Een dakkapel levert u extra ruimte op, zorgt voor meer licht in uw woning en betekent een waardevermeerdering voor uw huis. De kosten die u kwijt bent voor het laten plaatsen van een dakkapel, zijn dus een slimme investering waar u veel profijt van heeft.

Woont u in Baarn, dan kunt u via Dakkapellen.com zeer goedkoop uw droomdakkapel laten bouwen. Deze site brengt u namelijk in contact met tot wel vijf dakkapelspecialisten, waaruit u zelf degene met de beste prijs en voorwaarden kunt kiezen. Van andere mensen uit uw regio die al een dakkapel via deze site lieten plaatsen, weten we dat dit tot wel 45% goedkoper is dan wanneer mensen zelf op zoek gaan.

Materiaalkeuze: hout of polyester?

Wilt u graag een dakkapel van hout? Of liever eentje van kunststof of polyester? De specialisten waar wij mee samenwerken, praten u graag bij over de verschillende voor- en nadelen van de materialen. Ze kunnen u bijvoorbeeld vertellen dat houten dakkapellen goedkoper zijn in de aanschaf, maar meer onderhoud vergen. En dat die van kunststof dan weer beter isoleren.

De vaklui waar Dakkapellen.com mee samenwerkt, adviseren u tijdens het gehele proces en nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. Zo helpen ze u bijvoorbeeld bij een eventuele bouwvergunning. Normaliter is het zo dat u slechts een omgevingsvergunning hoeft aan te vragen als u de dakkapel aan de voorzijde of zijkant als die grenzen aan openbaar toegankelijk gebied. Vergunningvrije dakkapellen moeten een plat dak hebben, mogen niet hoger zijn dan 1,75 meter en moeten minstens 0,50 meter van de dakranden zijn verwijderd. Heeft u voor uw dakkapel een omgevingsvergunning nodig, dan rekent de gemeente Baarn hiervoor leges van € 440,00 (peilmoment 2014).

Dakkapellen zijn er in verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor een plat of schuin dak, een nokverhoging, een kapel met een zadeldak of een dakkapel op maat die volledig is gevormd naar uw wensen. Twijfelt u? Specialisten uit de regio Baarn-Soest-Hilversum geven u graag advies. In de meeste gevallen kunt u de verschillende types ook bekijken in hun showroom.

Gratis en vrijblijvende offertes

Bent u benieuwd wat voor u de mogelijkheden en prijzen zijn voor de dakkapel die u zo graag wilt? Vult u dan hieronder het webformulier in en tot maximaal vijf ondernemers zullen vervolgens een offerte uitbrengen. Wellicht beschikt u over een paar weken al over extra woonruimte en geniet u zo van meer leefgenot.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Baarn