• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Breukelen

Dakkapel laten plaatsen in Breukelen

In de provincie Utrecht zijn de aangesloten specialisten van Dakkapellen.com ook actief. Dus bent u opzoek naar een aannemer die u kan helpen met het adviseren, maken en plaatsen van een dakkapel in de omgeving van Breukelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vergunning vrij bouwen in Breukelen

In de meeste gemeentes, steden en dorpen in ons land gelden de zelfde regels en voorwaarden voor het vergunning vrij laten plaatsen van een dakkapel. We hebben hieronder de belangrijkste richtlijnen voor u op een rijtje gezet:

  • De dakkapel heeft een plat dakconstructie;
  • De dakkapel mag max 1,75 meter hoog zijn;
  • De dakkapel komt tussen de 0,5-1,00 meter vanaf de dak
  • De ruimte tussen de zijkant van de dakkapel en de dakrand mag niet meer dan 0,5 meter bedragen;
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel worden geplaatst;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook niet worden voorzien van een dakkapel.

Bouwleges in de gemeente Stichtse Vecht

Het dorp Breukelen valt in de gemeente de Stichtse Vecht waar u verplicht bent op bouwleges te betalen. Voor het laten uitvoeren van bouwactiviteiten betaald u een bedrag van minimaal €150 aangevuld met een percentage van 4.3% over de totale bouwkosten die u tijdens de verbouwing tegenkomt.

Gratis offertes met elkaar vergelijken

Dakkapel prijzen in BreukelenDakkapellen.com heeft een hoop aangesloten partners die actief zijn in de buurt van Utrecht. Wanneer u een aanvraag doet voor het laten plaatsen van een dakkapel, kijken wij welke bedrijven het beste aansluiten op uw wensen. Uiteindelijk selecteren wij maximaal vijf verschillende partijen die u een prijsopgave zullen sturen. Interesse in een prijsopgave van de meest geschikte vijf bedrijven in uw regio? Vraag gratis offertes aan door het offerteformulier zo compleet mogelijk in te vullen.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Breukelen