• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Eemnes

Dakkapel laten plaatsen in Eemnes

Woont u in de buurt van Eemnes en heeft u behoefte aan meer woonruimte, zonder daarvoor te verhuizen? Wellicht is het plaatsen van een dakkapel op uw woning een subliem idee? Door een dakkapel op uw woning te plaatsen vergroot u niet alleen de ruimte op uw zolder, maar u creëert ook meer licht wat weer invloed heeft op uw productiviteit. Benieuwd naar de mogelijkheden in Eemnes? Bekijk onze voorbeelden ter inspiratie of vraag direct gratis offertes aan via het offerteformulier.

Vergunning nodig?

Sinds kort zijn de landelijke regels wat betreft het aanvragen van een omgevingsvergunning flink versoepeld. Zo is het niet langer nodig om voor een kleinere dakkapel (tot 2.5 meter) een vergunning aan te vragen. Dit scheelt een heleboel tijd, waardoor u nog sneller kunt profiteren van de voordelen die een dakkapel heeft. Vraag direct een prijsopgave aan voor meer informatie over de mogelijkheden in regio Eemnes.

Bouwleges in de gemeente Eemnes

Het afdragen is in tegenstelling tot het aanvragen van een vergunning altijd verplicht. De leges worden per gemeente opgesteld en zijn in Eemnes als volgt: Over de totale bouwkosten die u moet betalen aan de aannemer, dient u 3% over te dragen aan de gemeente. Omdat de gemeente Eemnes geen minimum bedrag heeft vastgesteld kan het bedrag dat u dient te betalen aan leges erg uiteenlopen.

Gratis offertes met elkaar vergelijken

Dakkapellen.com heeft een uitgebreid netwerk dakkapel experts in de provincie Utrecht en in de rest van Nederland. We zullen uw aanvraag naar maximaal vijf verschillende partijen in uw regio sturen, die instaat zijn om uw wensen te verwezenlijken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct en gratis offertes aan via ons offerteformulier.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Eemnes