• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Leersum

Dakkapel laten plaatsen in Leersum

Bent u opzoek naar een dakkapel specialist die u kan helpen bij het maken/plaatsen van een dakkapel op uw woning? En bent u woonachtig in de buurt van Leersum? Dakkapellen.com werkt samen met partners in heel Nederland, waaronder in de buurt van Leersum. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Bekijk direct onze voorbeelden om inspiratie op te doen of vraag direct gratis en vrijblijvend offertes aan via ons offerteformulier.

Vergunning vrij bouwen

In Leersum wat onderdeel uitmaakt van de gemeente de Utrechtse Heuvelrug gelden precies de zelfde regels en richtlijnen als in de rest van Nederland. Per 1 november 2014 zal het een en ander drastisch veranderen, wat voor u positief zal uitpakken. De regels voor het omgeving vrij laten plaatsen van dakkapel worden namelijk versoepeld. Wanneer u een dakkapel met een breedte maat van 2.5 meter wilt laten plaatsen, heeft u geen vergunning meer nodig. Kortom de nieuwe regels versnellen en maken het proces eenvoudiger dan ooit te voren.

Bouwleges in Leersum

Een onderdeel waar u niet aan ontkomt is het betalen van bouwleges aan uw gemeente. De leges worden in Leersum op de volgende manier berekend: een percentage van 2.5% over de totale bouwkosten die tijdens het plaatsen van een dakkapel gemaakt worden. Hierbij geldt wel dat er een minimumbedrag van € 500 ,- van toepassing is.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Leersum