• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Mijdrecht

Dakkapel laten plaatsen in Mijdrecht

Mijdrecht is een middelgrote plaats gelegen ten zuiden van Amsterdam. Omdat Mijdrecht zo dicht bij Amsterdam ligt, zijn er veel aannemers actief in de regio. Wanneer u een aannemer voor een dakkapel zoekt in de regio Mijdrecht, dan bent u bij Dakkapellen.com aan het goede adres. Dakkapellen.com heeft een landelijk opererend netwerk aan aannemers en heeft dus ook veel aannemers werkzaam in de regio Mijdrecht. Eerder plaatsten wij in uw plaats al verschillende dakkapellen van 3 meter. Daarnaast hebben wij meerdere malen mooie prefab dakkapellen geplaatst met zonwering.

Aannemer dakkapel Mijdrecht

Wanneer u een dakkapel wilt plaatsen dan is het altijd verstandig om vanaf het begin een aannemer in te schakelen. Allereerst kan een aannemer zich vanaf het eerste moment ondersteunen met adviezen. Vragen zoals, waar een dakkapel het best tot zijn recht komt en welk soort dakkapel u het beste kunt plaatsen, kunt u altijd stellen aan een aannemer. Daarnaast kan een aannemer voor u een vergunning aanvragen. Deze weet precies wat een gemeente nodig heeft om de vergunningaanvraag goed te keuren en zo bespaard het u een hoop administratieve rompslomp. Tot slot heeft een aannemer alle benodigde machines en vergunningen om de plaatsing daadwerkelijk te doen.

Zonder vergunning een dakkapel plaatsen

In sommige gevallen is het door de Nederlandse overheid toegestaan om vergunningvrij een dakkapel te plaatsen. Dit scheelt u niet alleen veel kosten in de vorm van leges, maar het scheelt ook een hoop papierwerk. U dient aan de volgende voorwaarden te doen om vergunningvrij een dakkapel te mogen plaatsen:

  • De dakkapel heeft een plat dak;
  • Maximale hoogte van de dakkapel is 1,75 meter;
  • De dakkapel komt tussen de 0,5-1,00 meter vanaf de daknok;
  • De ruimte tussen de zijkant van de dakkapel en de dakrand mag niet meer dan 0,5 meter zijn;
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel geplaatst worden;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook worden voorzien van een dakkapel.

Offertes dakkapel Mijdrecht

Zoals gezegd heeft dakkapellen.com een groot netwerk aan aannemers die landelijk opereren. Op deze manier kunnen wij de beste aannemers zoeken bij uw aanvraag. Deze sturen u een offerte toe. Zo heeft u direct een goed overzicht van wat uw wensen precies moeten kosten. Wilt u offertes opvragen? Vul dan direct het contactformulier in!

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Mijdrecht