• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Utrecht

Dakkapel laten plaatsen in Utrecht

Voor veel mensen is een dakkapel op hun huis een langgekoesterde wens. Het klinkt misschien duur en ingewikkeld om zo’n uitbreiding van het huis te realiseren, maar dat is het allerminst. Via het slimme offertesysteem van Dakkapellen.com kunnen mensen uit Utrecht en omgeving namelijk veel geld (soms tot wel 45%) besparen bij de aanleg.

Dit werkt als volgt. Door het formulier onderaan deze pagina in te vullen, wordt een offerteaanvraag uitgezet bij meerdere dakkapelspecialisten bij u in de regio. Zij zullen vervolgens met u contact opnemen, waarna u de exacte prijs en andere voorwaarden weet.

Vergunningseisen dakkapel

Naast goedkoop, kan het aanleggen van een dakkapel ook heel eenvoudig zijn. Wist u bijvoorbeeld dat voor dakkapellen in veel gevallen helemaal geen omgevingsvergunning nodig is? Heeft u een kapel aan de achterzijde of zijkant van de woning op het oog en grenst deze kant niet aan bijvoorbeeld een stuk weg of groen dat voor iedereen toegankelijk is, dan is in de regel geen vergunning nodig. Houdt u er dan wel rekening mee dat de dakkapel een plat dak moet hebben, minstens een halve meter van de randen van het dak moet liggen en dat de hoogte ervan niet meer dan 1,75 meter mag zijn.

Er zijn verschillende redenen waarom u wel een bouwvergunning nodig hebt. Via de online vergunningschecker van de overheid, kunt u zelf uitzoeken hoe het zit in uw situatie. De specialisten die door Dakkapellen.com zijn geselecteerd in de regio Utrecht, kunnen u begeleiden bij het vergunningproces. Overigens heeft u dan als inwoner van Utrecht geluk, aangezien een vergunning voor een dakkapel hier doorgaans maar € 226,00 kost, wat bijna twee keer zo goedkoop is als in veel andere gemeentes (cijfers van Vereniging Eigen Huis, meetjaar 2014).

Heeft u al wel besloten dat u een dakkapel wilt, maar weet u verder nog niet zo goed wat voor één? De specialisten waar wij mee samenwerken, staan u graag met raad en daad terzijde. Ze kunnen u bijvoorbeeld informeren over de keuze van de materialen en het type dakkapel. Eventueel kunt u deze uitleg krijgen in hun showroom, als u alles toch liever met eigen ogen aanschouwt. Handig om alvast te weten: een houten dakkapel kost een stuk minder dan zijn broer van kunststof, maar vergt meer onderhoud en isoleert niet zo goed.

Ontvang vijf offertes in de regio

Een lichter huis, extra vierkante meters woonruimte, een woning met een hogere verkoopwaarde: er zijn eigenlijk geen redenen om níet een dakkapel te nemen. Door via Dakkapellen.com een specialist uit de provincie Utrecht in de arm te nemen, bent u zeer goedkoop uit en bovendien verzekerd van een snel aanlegproces en een vakkundig eindresultaat. Vul daarom snel het onderstaande formulier in en ontvang tot wel vijf vrijblijvende offertes.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Utrecht