• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Meer licht op zolder

Wil je meer daglicht op je zolderverdieping hebben? Het plaatsen van een dakkapel kan ook bijdragen aan meer lichtinval op zolder. Een dakkapel bestaat namelijk voor een groot deel uit ramen, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen komt op zolder.

Meer licht op zolder creëren?

Voordeel van meer lichtinval op zolder

Meer licht op zolder brengt verschillende voordelen met zich mee. Daglicht heeft een positief effect op mensen. Door meer ramen te plaatsen in de dakkapel, is er tegelijk een betere ventilatie mogelijk.

Kosten van een dakkapel

Om meer lichtinval én meer ruimte op zolder te creëren, plaats je een dakkapel op je woning. De kosten van een dakkapel kunnen flink variëren. De exacte prijs hangt onder meer af van de materiaalkeuze, de afmetingen en de afwerking van de dakkapel. Bekijk voor richtprijzen de indicatieve prijslijst.

Afwerken van de dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel met grote ramen zorgt voor veel lichtinval. Maar het kan tegelijkertijd ook zorgen voor een warme zolderkamer in de zomer. Dit kan je voorkomen door rolluiken of zonwering te plaatsen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende soorten ramen, zoals draaikiepramen of vaste ramen.

Vraag gratis offertes aan

Ben je op zoek naar een goede deal voor het plaatsen van een dakkapel? Vraag direct gratis en vrijblijvend offertes aan. Zo kom je in contact met regionale bedrijven, die jou prijsoffertes opsturen. Je vergelijkt de offertes en kiest voor de deal die het beste bij je past. Je bespaart tot wel 45% met deze manier van vergelijken.