• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat zijn de voordelen van een dakkapel?

voordelen dakkapelTwijfel je nog over een nieuwe dakkapel? Een dakkapel is een grote verbouwingen en je moet er dus zeker van zijn dat de moeite wordt beloond. Gelukkig heeft het plaatsen van een dakkapel veel voordelen. Hieronder leggen we de belangrijkste drie voordelen voor je uit.

1. Plaatsen van een dakkapel zorgt voor meer leefruimte

Met een dakkapel krijgt je direct meer leefruimte in de woning. Veel huizen in Nederland hebben schuine daken. In deze huizen kun je vaak op delen van de zolder niet rechtop staan. Met behulp van een dakkapel wordt de leefruimte van de zolder groter. En het geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld een extra slaapkamer of kantoorruimte te creëren.

2. Dakkapel zorgt voor meer lichtinval in woning

Vaak is de zolder een donkere ruimte waar maar weinig licht door naar binnenkomt. Wanneer je een dakkapel laat plaatsen komt er meer zonlicht naar binnen. Een dakkapel zorgt dus niet alleen voor meer ruimte, maar ook meer lichtinval in je woning.

3. Een dakkapel zorgt voor waardevermeerdering van je woning

Een dakkapel zorgt voor een meerwaarde van de woning. Het plaatsen van een dakkapel is een verbouwing aan je huis die zichzelf vaak terug verdient bij een verkoop van de woning. Een dakkapel geeft meer leefruimte en woongenot, waardoor de waarde van je huis stijgt.

Dakkapel voordelig laten plaatsen?

Klantenbeoordelingen