• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Vlissingen

Dakkapel laten plaatsen in Vlissingen

Een dakkapel is een slimme investering, die zijn geld uiteindelijk dubbel en dwars opbrengt. Zo wordt uw huis namelijk meer waard, kunt u uw vloeroppervlak efficiënter gebruiken, haalt u meer lichtstralen in huis (waardoor de lampen minder vaak aan hoeven) en als klap op de vuurpijl krijgt u soms ook nog een beter uitzicht naar buiten. Vanwege al deze voordelen hebben de dakkapelspecialisten waar Dakkapellen.com mee samenwerkt al tientallen dakkapellen aangelegd in de regio Vlissingen.

De voornaamste redenen voor deze mensen om te kiezen voor het offertesysteem van Dakkapellen.com: de prijzen en de transparantie. Allereerst de prijzen. Doordat u tot wel vijf offertes van verschillende dakkapelbedrijven naast elkaar kunt leggen, bent u zeer goedkoop uit. In gebieden zoals Vlissingen waar de ondernemingen scherp met elkaar concurreren, kan het zelfs tot wel 45% goedkoper zijn dan wanneer u zelf op onderzoek zou uitgaan. De transparantie wordt als prettig ervaren, aangezien de offerteprijzen via Dakkapellen.com eerlijk en realistisch zijn, terwijl elders vaak misleidende en zogeheten ‘indicatieve’ prijzen worden gegeven.v

Een dakkapel volgens uw wensen

De vaklieden uit Walcheren die wij hebben gecontracteerd, zijn allemaal uitvoerig door ons gescreend. Ze werken niet alleen volgens alle veiligheidsnormen, maar stellen ook het belang van u als klant voorop. Daarnaast vindt Dakkapellen.com het belangrijk dat de offertebedrijven waarmee we werken klanten van a tot z begeleiden. Ontwerp, vergunningaanvraag, levering van materialen, aanleg, afwerking, inboedelverzekering: ze kunnen u met alles helpen.

Ze weten bijvoorbeeld precies wanneer u een omgevingsvergunning nodig heeft. Een wijdverbreid misverstand is dat deze altijd nodig zijn. Doorgaans is alleen een bouwvergunning nodig voor een dakkapel aan de voorzijde of (bij een hoekwoning) de zijkant van de woning. Als de achterkant van uw woning niet grenst aan publiek toegankelijk gebied (zoals straten, parken of een fietspad), de aan te leggen dakkapel een plat dak kent, een hoogte van maximaal 1,75 meter heeft en deze niet verder dan 0,5 meter van de dakrand verwijderd is, kan een dakkapel normaliter vergunningloos worden gebouwd.

Is er wél een vergunning nodig, dan kan de dakkapelspecialist waarvoor u uiteindelijk kiest u met woorden en daden bijstaan. Overigens valt het met de kosten voor zo’n vergunning alleszins mee, de gemeente Vlissingen vraagt voor een bouwvergunning voor een dakkapel doorgaans € 281 leges (peiljaar is 2014).

Dakkapel offertes van specialisten

Als u benieuwd bent naar wat voor u de prijzen en mogelijkheden zijn, vult u dan de velden hieronder in om tot vijf – gratis en vrijblijvende – offertes op te vragen bij de specialisten uit Walcheren waar wij mee samenwerken.

Materiaal en soorten

Grote factoren in de uiteindelijke kosten, maar ook in het gebruik en onderhoud, zijn het materiaal en het type dakkapel. Wij adviseren iedereen die overweegt een kapel te laten aanbouwen daar dus van tevoren goed over na te denken. Hout betekent lagere aanschafkosten, maar meer onderhoud (in de vorm van schilderwerk). Bij een polyester (kunststof) variant is dit onderhoud niet nodig en bovendien isoleert zo’n dakkapel ook beter, wat weer scheelt in de stookkosten. De aanschafkosten zijn echter wel beduidend hoger.

Qua type is er keuze tussen een kapel met een plat dak, schuin dak, zadeldak of een nokverhoging. Kunt u zich niet echt een voorstelling maken hoe de verschillende materiaalsoorten en types eruit zien, dan kunt u het beste een keer langsgaan in de showroom van de specialist waarmee u via deze website in contact komt.

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Vlissingen