• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Delft

Dakkapel laten plaatsen in Delft

Het stadsbeeld in Delft wordt bepaald door het prachtige historische centrum, waarin zich meerdere rijksmonumenten bevinden. Een aantal van deze rijksmonumenten fungeert zelfs als woonhuis. Of u nu in een rijksmonument woont of in een ‘gewone’ woning, een dakkapel misstaat geen enkel type huis.

Dakkapel vergunning

heeft u er al eens over nagedacht om een dakkapel op uw woning te laten plaatsen? Zo ja, dan is u vast het grote aantal regels opgevallen dat de gemeente hanteert. Er zijn namelijk verschillende eisen en vergunningen opgesteld door de gemeente Delft, waardoor u in de war zou kunnen raken; bij monumentale panden zijn de eisen bijvoorbeeld vrij streng. In het algemeen komt het wat betreft de eisen van de gemeente Delft neer op het volgende:

  • Een dakkapel mag niet hoger dan 1,75 meter zijn.
  • Een dakkapel mag niet breder dan 50% van de woning zijn.

Gratis dakkapeloffertes

Als u nadenkt over een dakkapel bij uw woning, dan heeft u vast weinig zin om deze voorwaarden door te moeten lezen. Dit treft, want wanneer u bij Dakkapellen.com gratis een offerte aanvraagt, dan krijgt u meerdere offertes van specialisten uit de regio Delft. Zij zijn gespecialiseerd in het bouwen van een dakkapel en weten bovendien precies met welke voorwaarden voor een vergunning zij rekening dienen te houden. Hierdoor bespaart u zichzelf onnodig papierwerk en laat u het werk over aan een specialist; dat is handig van Dakkapellen.com!

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Delft