• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Dordrecht

Dakkapel laten plaatsen in Dordrecht

Dordrecht is een relatief grote stad gelegen onder Rotterdam. Omdat Dordrecht en Rotterdam veel inwoners hebben, is het voor veel bedrijven zeer interessant om werkzaam te zijn binnen deze regio. Dit geldt ook voor aannemers die dakkapellen plaatsen. Dakkapellen.com heeft veel verschillende aannemers die actief zijn in de regio Dordrecht. Zo plaatsen wij al verschillende kunststof dakkapellenen hebben wij ook verscheidene keren dakkapellen met mooie luiken geplaatst.

Aannemer dakkapel in Dordrecht

Wanneer u een dakkapel wilt laten plaatsen is het altijd aan te raden om vanaf het begin al een aannemer in dienst te nemen. Deze kan u vanaf het begintraject al bijstaan met adviezen. Op welke plaats moet uw dakkapel? En welke keuze van materiaal is het beste? Een aannemer heeft voor u de antwoorden. Ook kan een aannemer voor u de vergunningaanvraag overnemen. Op die manier hoeft u zelf niet meer de administratieve rompslomp voor een aanvraag te doen. Tot slot heeft een aannemer alle apparatuur en vergunningen in huis om op elke locatie, op elke woning een dakkapel te plaatsen.

Dakkapel zonder vergunning

Dakkapel in DordrechtIn sommige gevallen is het door de Nederlandse overheid toegestaan om vergunningvrij een dakkapel te plaatsen. Dit scheelt u niet alleen veel kosten in de vorm van leges, maar het scheelt ook een hoop papierwerk. U dient aan de volgende voorwaarden te doen om vergunningvrij een dakkapel te mogen plaatsen:

  • De dakkapel heeft een plat dak;
  • Maximale hoogte van de dakkapel is 1,75 meter;
  • De dakkapel komt tussen de 0,5-1,00 meter vanaf de daknok;
  • De ruimte tussen de zijkant van de dakkapel en de dakrand mag niet meer dan 0,5 meter zijn;
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel geplaatst worden;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook worden voorzien van een dakkapel.

Gratis offertes dakkapel in Dordrecht

Via Dakkapellen.com kunt u direct tot wel 5 offertes opvragen voor een dakkapel van uw wensen. Op deze manier kunt u verschillende aannemers vergelijken en kijken welke het beste bij u past. Alle aannemers die aangesloten zijn bij Dakkapellen.com voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Wilt u direct contact met aannemers voor een dakkapel? Vul dan direct het contactformulier in!

Vergelijk 5 gratis dakkapel offertes voor regio Dordrecht